ACR B-N şi-a gratulat membrii automobilişti, de Ziua Automobilistului

O zi importantă pentru automobilişti este 5 aprilie, dată la care se sărbătoreşte, în fiecare an, Ziua Automobilistului, dată care marchează înfiinţarea, la 5 aprilie 1904, a Automobil Clubul Român de către un grup pasionat de automobilişti amatori, care s-au constituit şi au format Adunarea Generală, care a avut loc la Hotelul Bulevard din Bucureşti.
ACR este cel mai longeviv club, fiind printre primele 10 cluburi centenare din Europa şi printre primele 14 cluburi centenare din lume, club respectat şi solicitat de conducătorii automobilişti.
Cu prilejul acestei deosebite zile din viaţa automobiliştilor, la sediul ACR Bistriţa-Năsăud, a avut loc o emoţionantă şi prietenească întâlnire a automobiliştilor bistriţeni cu cei din conducerea filialei.
Astfel, harnicii, inimoşii şi implicaţi în fenomenul automobilistic, fiind în slujba permanentă a membrilor ACR B-N, directorul Liu Orza şi preşedintele Emil Alexandru Iustian, au fost alături de fidelii membri şi, după şedinţa Consiliului de Conducere, au oferit un mare dar automobiliştilor, membri ai ACR, în această zi, respectiv 40% reducere la ajutorul rutier european şi naţional, facilităţi pentru tractare, depanare, cazare, combustibil auto, Call center non-stop, facilităţi care îi încântă pe automobilişti.
O iniţiativă lăudabilă şi „La mulţi ani, stimaţi automobilişti, membri ai ACR B-N!”. Sărbători fericite de Sfintele Paşti!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5