Acoperișurile a două case din Viile Tecii, distruse de un incendiu! Pompierii au intervenit mai bine de două ore

Pompierii militari de la Punctul de Lucru Lechința și de la Detașamentul de Pompieri Bistrița au intervenit la un incendiu izbucnit, inițial, laacoperișul unei case de locuit din Viile Tecii.
[Incendiul se manifesta violent, cu ardere generalizată, cu flacăra deschisa ce putea fi observata de la câțiva kilometri distanță.

Incendiul cuprinse acoperișurile a două case de locuit învecinate, pe suprafețe de circa 50 mp, respectiv 80 mp.

Din fericire, persoanele care locuiau în cele doua case (șase copii și doi adulți într-o locuinta, respectiv trei copii și doi adulți în cealaltă casa) s-au autoevacuat în condiții de siguranță. În momentul de fata, sunt la rude, în cele trei case din imediata apropiere, imobile care au fost salvate de intervenția pompierilor. Exista riscul extinderii incendiului și la aceste imobile.

Pompierii militari de la Punctul de Lucru Lechinta și Detașamentul de pompieri Bistrița, alături de SVSU Teaca au realizat mai multe dispozitive de intervenție pana la locul incendiului. Casele sunt în zona greu accesibila autospecialelor de intervenție, iar alimentarea acestora a fost realizata din sat (aproximativ 3 km de locul intervenției).

Flăcările au afectat în totalitate acoperișurile celor doua imobile. Intervenția a durat mai bine de două ore. Incendiul a fost provocat, cel mai probabil, de jar / o scânteie de la o soba neprotejata fata de materiale care se pot aprinde ușor (combustibile).

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5