Accident la Unirea! Din cauza exploziei unei anvelope, un TIR a intrat în 9 maşini oprite la semafor, apoi s-a răsturnat

Mai multe echipaje de polițiști de la Rutieră și politisti locali au intervenit ca urmare a unui accident rutier care a avut loc în cartierul Unirea din Bistrița.

Conform primelor date, cel mai probabil din cauza exploziei unei anvelope, șoferul unei autobasculate ( încărcată cu piatră) care circula pe direcția Bistrița-Vatra Dornei, un bărbat de 50 de ani, din Susenii Bârgăului, a pierdut controlul acesteia și a intrat în coliziune cu o coloană de 9 autoturisme care erau oprite la culoarea roșie a semaforului, după care s-a răsturnat.

Accidentul a fost soldat cu rănirea unui bărbat de 53 de ani, din Livezile, conducător al unuia dintre autoturismele avariate și care a fost transportat la spital cu o plagă la nivelul unui membru superior.

Toți conducătorii auto implicați au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc accidentul polițiștii Biroului Rutier.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5