Accident la Teaca. Doi bărbaţi au fost transportaţi la spital!

Un accident rutier a avut loc în această dimineaţă în localitatea Teaca. La faţa locului, au intervenit modulul SMURD de la Punctul de Lucru Lechinţa, dar şi un echipaj de terapie intensiva mobilă SMURD şi unul de la Ambulanţă.
Echipajele de intervenţie au găsit la locul accidentului 5 persoane, dintre care doua (pasageri în același autoturism) erau încarcerate, conștiente și cooperante. Potrivit ISU BN, pasagerul din dreapta faţă, în vârstă de aproximativ 56 de ani, a fost extras de paramedici și predat echipajului de la SAJ Bistrita - Năsăud. Conducătorul auto, în vârstă de aproximativ 50 de ani, a fost extras de echipajul de descarcerare și predat echipajului de terapie intensiva mobila SMURD. Victimele au fost stabilizate și transportate la spital. Prezentau traumatisme toracice, însă erau stabile hemodinamic și respirator.
Pasagerii celuilalt autoturism implicat în accident nu prezentau mărci traumatice. Au fost evaluați de personalul medical și au refuzat transportul la spital.

"Pe Drumul Național 15A, în localitatea Teaca, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. Unul dintre acestea, condus de un bărbat de 64 de ani, din Sighetu Marmației, pe direcția Bistrița-Reghin, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus,din sens opus, de un bărbat de 49 de ani, din Vătava-județul Mureș.
Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii Serviciului Rutier au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzei și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul", informează IPJ BN.

***Pentru aproximativ 30 de minute, polițiștii de la rutieră au dirijat traficul alternativ, pe un sens.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5