Accident la Şieu Măgheruş! O victimă, încarcerată, în stare de inconştienţă

Modulul SMURD cu echipajul de terapie intensiva mobilă și echipaje de pompieri cu autospeciale de descarcerare şi un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Bistrița- Năsăud intrevin la un accident rutier, la Șieu Magheruș. Din primele informaţii, o victimă aflată în stare de inconştienţă este încarcerată, informează ISU BN.
Echipajele de intervenție au găsit la locul indicat patru victime, dintre care una, de sex feminin, încarcerată și inconștientă. Celelalte victime, doi adulți și un copil, erau în afara autoturismelor, conștiente și cooperante și nu prezentau leziuni care să le pună viața în pericol.

Victima încarcerată a fost extrasă din habitaclul autoturismului de către ceilalți participanți la trafic, înainte ca echipajele de intervenție să ajungă la locul solicitării. Victima a fost găsită în stop cardio-respirator, protocolul de resususcitare a fost început de medicul și asistentul medical din localitate și continuat de echipajele medicale. Din păcate, organismul femeii nu a răspuns manevrelor aplicate mai bine de 50 de minute, astfel că a fost declarat decesul la locul accidentului.
Două echipajde prim ajutor SMURD și un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță Bistrița – Năsăud au transportat băiețelul și pe cei doi bărbați la UPU SMURD Bistrița pentru continuarea investigațiițor medicale.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5