Accident la Salva! Un bărbat din Năsăud este rănit grav

Modulul SMURD de la Secția de Pompieri Năsăud și echipajul de terapie intensiva mobila SMURD au intervenit în aceasta seara în localitatea Salva la un accident rutier, dupa ce un autoturism a intrat în coliziune cu un stâlp.

Echipajele de intervenție au găsit victima pe scaunul din dreapta, inconstientă, cu respirație.

Bărbatul în vârstă de 53 de ani a fost extras din autoturism (nu era incarcerat) și predat echipajelor medicale, de prim ajutor, ulterior echipajului de terapie intensiva mobila SMURD.

Bărbatul prezintă un traumatism cranian sever, iar echipajul cu medic lucrează pentru stabilizare în vederea evacuării victimei spre o unitate spitalicească. În momentul preluării de către echipajul TIM, victima era semiconstienta.

Drumul Național 17D a fost blocat ca urmare a unui accident rutier care a avut loc în această seară, un autoturism intrand in coliziune cu un stâlp de electricitate.

Conform primelor date, un autoturism condus de un bărbat de 53 de ani, din Năsăud, a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate. Din impact, autovehiculul a fost proiectat în gardul unui imobil.

Intervin la fața locului polițiștii de la Rutieră -Poliția Orașului Năsăud și cei de la Secția 6 Poliție Rurală Năsăud care efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzei și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, transmite IPJ BN.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5