Accident la Lechinţa: Elicopterul SMURD, solicitat pentru un bărbat în stop cardiorespirator

Un accident a avut loc în această dimineaţă la Lechinţa.
Echipajele de intervenție au găsit la locul indicat o victimă de sex masculin, în stop cardiorespirator. A fost început protocolul de resuscitare și a fost alocat în sprijin echipajul de terapie intensiva mobilă SMURD.
Echipajele medicale EPA SI TIM SMURD au reușit resuscitarea victimei (un bărbat în vârstă de aprox 40 de ani). Au facut eforturi sustinute pentru stabilizare în vederea pregătirii transportului acesteia pe calea aerului cu elicopterul SMURD la o clinică de specialitate din municipiul Târgu Mureș.
La fața locului, polițiștii Serviciului Rutier au constatat faptul că, unui bărbat de 44 de ani, din Lechința, care conducea un autoturism pe o stradă de pe raza localității, i s-ar fi făcut rău la volan și a intrat în coliziune cu gard din beton.
În continuare, polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal de vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilită cauza accidentului și împrejurările în care a avut loc.
Revenire: Din cauza condițiilor meteorologice, elicopterul nu poate zbura în condiții de siguranță astfel că bărbatul va fi transportat de către echipajul TIM la clinica din municipiul Târgu Mureș.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5