Accident la Feldru. Drum blocat

Accident rutier pe Drumul Național 17D, în localitatea Feldru. Drumul este blocat în totalitate, iar polițiștii de la Rutieră Năsăud și cei ai Secției 6 Poliție Rurală Năsăud intervin la locul accidentului.
Update: Echipajul de terapie intensiva mobila SMURD și un echipaj de prim ajutor au preluat din localitatea Feldru doua victime conștiente, rezultate în urma unui accident rutier. Victimele au fost stabilizate și evacuate spre spital.
Completare: intr-unul din autorismele implicate în accident conducătorul auto a rămas încarcerat (barbat, aproximativ 30 de ani). Victima a fost extrasa de pompierii militari nasaudeni și predată echipajului de terapie intensiva mobila.
Update 1: trafic reluat.
Update 2: Update: În această seară, pe drumul național 17D, în localitatea Feldru, a avut loc un accident rutier, soldat cu rănirea a două persoane.

Au fost implicate un microbuz, condus de un bărbat de 37 de ani, din Dumitra, un atelaj hipo în care se afla un bărbat de 51 de ani, din Feldru și un autoturism, condus de un bărbat de 31 de ani, din Feldru. În urma accidentului, cei doi conducători auto au fost răniți și transportați la spital.

Cei doi conducători auto și cel al atelajului au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii de la Rutieră Năsăud au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauza și împrejurările în care a avut loc accidentul.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5