Accident la Budacu de Jos. Un copil de 3 ani şi un bărbat, aflaţi pe motocicletă, transportaţi la spital

Un accident rutier a avut loc, între un autoturism şi o motocicletă, în localitatea Budacu de Jos. În urma accidentului au rezultat două victime, ambele se aflau pe motocicletă. Un bărbat în vârstă de 65 de ani prezenta un traumatism toracic, iar un copil în vârstă de trei ani are contuzie la cot. Ambele victime vor fi transportate la spital pentru mai multe investigații medicale de specialitate.

"Conform primelor date , în localitatea Budacu de Jos, la intersecția DJ 172G cu DJ173C, conducătorul unui scuter electric, un bărbat de 65 de ani, din localitate, nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcției de mers si a fost acrosat de un autoturism, condus de o femeie, de 41 de ani, din Sieut, angajata în depășirea acestuia. În urma accidentului, bărbatul de 65 de ani și un minor în vârstă de 4 ani, care se afla pe scuter, au fost răniți ușor.

Cei doi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.Cercetările continuă pentru vătămare corporală din culpă", mentioneaza inspectorul principal Crina Sarb, purtator de cuvant al IPJ BN.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5