Absolut! Cu Marcel Iureş, la Tăsuleasa Social

Sambata, in data de 21 iulie, intre orele 19.00-22.00, Tasuleasa Social, a găzduit spectacolul Absolut!, cu Marcel Iureş, în regia lui Alexandru Dabija. Printre invitaţi s-a numărat şi prozatorul maghiar Attila Bartis.

Evenimentul a avut loc la sediul asociatiei Tasuleasa Social, din judetul Bistrita Nasaud, localitatea Piatra Fantanele si a fost organizat cu sprijinul voluntarilor Tasuleasa Social.
Amintim ca spectacolul ABSOLUT! dupa Ivan Turbinca de Ion Creanga, regia Alexandru Dabija, a castigat “Premiul pentru cel mai bun spectacol al unei companii independente” la “FESTIVALUL COMEDIEI ROMANESTI – festCO, ediţia a X-a, 2012“. De asemenea, Marcel Iures a castigat “Premiul pentru cel mai bun actor in rol principal” la FESTIVALUL COMEDIEI ROMANESTI – festCO, ediţia a X-a, 2012 pentru rolul Catavencu din spectacolul “O scrisoare pierduta” de I.L Caragiale, regia Alexandru Dabija, Teatrul de Comedie si pentru one-man show-ul din spectacolul “Absolut! dupa Ivan Turbinca de Ion Creanga“, regia Alexandru Dabija, Teatrul Act.

Cu acest prilej, cei 200 de spectatori au vizionat un film de animatie despre activitatea Tasuleasa Social, realizat de voluntarul Paul Muresan cu vocea lui Marcel Iures.

Printre invitatii prieteni Tasuleasa Social s-au numarat Ada Milea, Ion Barbu, prozatorul maghiar Attila Bartis, Radu Banzaru, Dan Coman, Voicu Bojan si Andrei Dascalescu.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5