94 de extrase de carte funciară, ce însumează 98 de hectare, înmânate proprietarilor din Sigmir

http://www.primariabistrita.ro

Primarul municipiului Bistriţa, Ovidiu Teodor Creţu, a înmânat extrase de carte funciară câtorva zeci de proprietari în localitatea Sigmir. Acţiunea se înscrie în cadrul lucrării de cadastru general pe care Primăria municipiului Bistriţa o derulează şi au fost înmânate 94 de extrase de carte funciară ce însumează 98 de hectare.
„Astăzi parcurgem un nou moment important derulat de Primăria Bistriţa prin lucrarea de cadastru general în municipiu. Vă mulţumesc tuturor pentru participarea şi spiritul de cooperare pe care l-aţi manifestat faţă de specialiştii care au desfăşurat lucrările”, a spus primarul Ovidiu Teodor Creţu celor câteva zeci de proprietari care au dat astăzi curs invitaţiei primăriei şi şi-au primit, gratuit, extrasele de carte funciară.

Comentarii

10/12/12 08:50
Carcotasul

Ce folos... ca bietii oameni, sunt efectiv terorizati de societatea de vanatoare "Frasinul" cu grupa Sieu Magherus, administrata de un oarecare Cherhat Dumitru... care a fraierit oamenii sa-i semneze sa privatizeze fondul de vanatoare, promitandu-le ca o sa le pazeasca culturile impotriva animalelor salbatice si care nu face nimic in acest sens si animalele salbatice efectiv le distrug recoltele bietilor oameni si toata munca lor la camp este in zadar... !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5