75 de persoane confirmate cu CoVid, internate în Bistriţa şi Năsăud

Astăzi, la nivelul judeţului nostru, sunt 75 de pacienţi internaţi, confirmaţi cu noul coronavirus. Astfel, la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa, sunt 62 de persoane, alte 7 persoane fiind în Secţia Anestezie şi Terapie Intensivă, potrivit purtătorului de cuvânt Camelia Strungari.

La Spitalul orăşenesc „Dr. George Trion” din Năsăud sunt internate 6 persoane. Săptămâna aceasta, în această unitate spitalicească au fost internate maximum 8 persoane, zilnic, ne-a explicat managerul Daniel Marcu.

****

Până astăzi, 3 septembrie, pe teritoriul judeţului, au fost confirmate 1189 de  cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). Faţă de miercuri, sunt 17 cazuri noi.

Sunt 990 persoane externate, din care 688 au avut test negativ la externare, fiind declarate vindecate, iar 302 s-au externat la cerere. Din cele 302 persoane, doar 37 persoane, care au fost confirmate pozitiv, sunt în izolare.

Cei externaţi la cerere stau acasă 14 zile în izolare şi apoi îşi reiau viaţa. Protocolul nu prevede încă un test decât pentru cei internaţi. Pentru fiecare persoană sunt decontate de la nivel central două teste. 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5