50 de concurenţi la Concursul de bătut toaca "Trâmbiţa îngerilor" Chiuza. Preotul Ionuţ Iancu Buda: Am gustat din bucuria rugăciunii cu zâmbetele copiilor

În prag de Sfânta Maria Mare o sărbătoare extrem de importantă pentru comunitatea euharistică din Chiuza, unde s-a desfășurat prima ediție a Concursului de bătut toaca "Trâmbița îngerilor".
„Am gustat din bucuria rugăciunii, desăvârșită de împărtășirea tuturor copiilor și tinerilor din biserica noastră. Concursul a fost marcat de entuziasm, bucurie, suspans, adrenalină, zâmbete și un spirit competitiv dezvoltat. Trecând peste importanța trecătoare a darurilor primite și mizând pe o conștiință duhovnicească bine dezvoltată, socotim că toți copiii sunt căștigători prin faptul că s-au apropiat de Sfântul Potir și prin dezvoltarea prieteniei dintre noi. Alese mulțumiri: pr. Vălean Ioan pentru colaborare, juriului format din Protosinghelul Firmilian, Ieromonahul Meletie și Cântărețul Vasile, tinerilor Diana Leach și Alexandru Roș (moderatorii evenimentul), consiliului și comitetului parohial, părinților și bunicilor tinerilor și tuturor credioncioșilor pentru implicare și ajutor, sponsorilor: Teodora Bradea și Mia și Marin Bătinaș, foto: Chiuzan Alex / Video: Roman Teodor. Vă felicităm pe toți cei care v-ați implicat și așteptăm cu nerăbdare ediția de anul viitor” a declarat preotul Ionuţ Iancu Buda, iniţiatorul festivalului.
Au participat 50 de copii din Chiuza şi din satele învecinate, Piatra şi Săsarm. Câştigătorii locului I la ambele grupe de vârstă au câştigat o bicicletă, ambii câştigători ai locului II o trotinetă, iar cei de pe locul III au câştigat jocuri interactive.
Grupă mare: Loc 1: Zăgrean Nicoleta, Loc 2: Zadic Gabriela, Loc 3: Precup Cosmin. Grupă mica: Loc 1: Precup Mihai, Loc 2: Măluțan Ionut, Loc 3: Marcoie Tudor.
Felicitări pentru iniţiativă şi pentru succesul primei ediţii !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5