5 obiecte pe care ar trebui să le includă echipamentul de sport al copilului tău

Orele de sport sunt unele dintre cele mai interesante pentru copiii de toate vârstele și sunt puțini cei care le evită sau obțin scutiri pentru a nu face sport. De fapt, totul depinde de profesor și de modul în care își organizează orele astfel încât să ofere tuturor copiilor posibilitatea de a face mișcare fără să se simtă judecați și stânjeniți atunci când nu reușesc. Pentru că metodele de predare și de a abordare a orelor de sport au evoluat considerabil, acum, elevii fac de obicei sport cu plăcere și de aceea părinții trebuie să se asigure că cei mici au tot ce le trebuie pentru a face orele de sport în condiții de confort și siguranță. Iată care sunt cele mai importante obiecte pe care copilul tău ar trebui să le aibă la sport:

1.       Genți de sport

Poți comanda cea mai interesantă geantă sport pentru copii de pe JadFlamande, unde găsești o gamă variată pentru toate preferințele. În cazul în care copilul tău este suficient de mare, poți chiar să îl lași pe el să își aleagă modelul de geantă, astfel încât să îl poți responsabiliza și să îl înveți să calculeze un buget. De asemenea, recomandarea noastră este să nu cumperi produsele pe care îți spune că nu le vrea pentru că va evita să poarte geanta pe care o achiziționezi. Gențile de sport trebuie să fie încăpătoare astfel încât să poată găzdui tot echipamentul copilului, să fie ergonomice astfel încât să nu creeze disconfort și să fie rezistente pentru că de obicei copiii nu se poartă blând cu obiectele pe care le au. În ceea ce privește designul, fie îl lași pe el să aleagă, fie optezi pentru variante care să răspundă preferințelor copilului tău, ținând cont de activitățile preferate și chiar de ceea ce preferă să vadă la televizor.

2.       Haine sport de bună calitate

Treningurile complete sau cumpărate separat, tricourile de bumbac și hanoracele din materiale cât mai naturale sunt echipamente bune de sport. Alege de fiecare dată acele țesături care permit corpului să respire și care nu obstrucționează circulația. Chiar dacă nu vei cumpăra colanți strânși pentru sport, nu cumpăra nici pantaloni foarte largi pentru că cei mici vor avea unele probleme atunci când trebuie să poarte astfel de haine și să se miște în ele. De asemenea, dacă nu mergi pe fibre naturale, poți opta pentru haine sport din fibre sintetice produse special pentru exerciții fizice.

3.       Pantofi sport cu talpă din spumă

Mare atenție la modul în care alegi pantofii sport. Aceștia nu trebuie să aibă talpa perfect plată, așa cum se întâmplă în cazul tenișilor, care nu doar că au talpa plată, dar o au și foarte subțire. Alege variante cu spumă, cu talpa ceva mai înaltă, dar nu cu platforme, astfel încât pantofii sport să amortizeze șocurile produse de contactul cu suprafețe dure. Atunci când copilul are pantofi sport confortabile se va simți mai bine atunci când face sport, se mai mișca mai ușor și nu va avea dureri de spate nici măcar atunci când aleargă mult timp pe suprafețe dure. Nu trimite copilul la sport cu pantofi casual, pantofi eleganți sau sandale, respectiv papuci pentru că aceste variante de încălțăminte nu sunt deloc potrivite.

4.       Sticla de apă

Atunci când copiii fac mișcare, vor avea nevoie să bea apă și să se hidrateze. Copiii ar trebui să aibă în fiecare zi la ei o sticlă de apă pe care să o folosească atât la orele de sport cât și în zilele normale. Cumpărând copilului tău o sticlă de apă interesantă, care să îi atragă atenția, îl vei determina să bea apă des și să își formeze un comportament sănătos. Ulterior, atunci când cresc, copiii care au băut suficient de multă apă când erau mici și care au înțeles nevoia de a bea apă, nu vor uita să o consume, ceea ce este foarte important.

Acestea sunt cele mai importante articole pe care ar trebui să le includă echipamentul de sport al copiilor astfel încât să fie mereu pregătiți să facă mișcare și să alerge cu plăcere. Cumpără echipament de calitate și îl vei putea folosi și anul următor, sau până când copilul crește și îi rămâne mic.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5