5 avantaje majore ale camerelor de supraveghere montate la domiciliu

Dacă în urmă cu zece ani instalarea echipamentelor de supraveghere video la domiciliu era o măsură de securitate care implica un efort mare financiar, în prezent acest lucru a devenit extrem de accesibil. Evoluţia tehnologică a facilitat progresele în acest domeniu şi azi poţi cumpăra camere de supraveghere de calitate, cu o capacitate mare de stocare, de interior sau de exterior, la preţuri foarte mici. Acestea facilitează proprietarilor supravegherea casei, în orice moment şi de oriunde s-ar afla. Instalarea camerelor de supraveghere la domiciliu este o mişcare inteligentă şi are câteva avantaje care merită menţionate.

 

Descurajează infracţiunile, spargerile şi furturile

Simpla prezenţă a unei camere în spaţiul exterior al unei case poate descuraja infractorii. Cu toate acestea, camerele false nu mai sunt o soluţie, pentru că spărgătorii experimentaţi le pot depista fără probleme de la distanţă. În majoritatea cazurilor, hoţii filează mai multe zile o casă înainte de a acţiona şi, dacă observă că este instalat un sistem de supraveghere video performant, cel mai probabil renunţa.

De asemenea, dacă ai fost victima unei spargeri, camerele vor înregistra incidentul şi vor furniza probe valoroase pentru capturarea infractorului şi recuperarea bunurilor furate.

 

Ajută poliţia să prindă infractorul

În cazul în care are loc o spargere, camerele tale de supraveghere instalate profesional vor înregistra incidentul şi vor fumiza imagini de calitate, la înaltă definiţie. Poliţia poate folosi aceste filmări şi imagini pentru a captura vinovaţii, pentru a preveni noi infracţiuni şi pentru a-ţi returna obiectele furate.

 

Ajută la supravegherea copiilor

Camerele de securitate nu se limitează stric la protecţia bunurilor. Acestea permit supravegherea copiilor în timp ce nu eşti acasă. Sunt dese situaţiile în care părinţiilor care lucrează doresc să ştie ce fac copiii lor acasă, după ce ies de la şcoală. Cu un sistem de securitate şi camere de supraveghere montate în interior sau în exterior devine posibilă monitorizarea de la distanţă a copiilor.

 

Ajută la supravegherea animalelor de companie

Pe lângă supravegherea copiilor de la distanţă, sistemul permite şi urmărirea animalelor de companie rămase singure acasă. Acestea sunt membrii ai familiei şi prezente importante în viaţa multor oameni care se pot simţi stresaţi de faptul că le lasa nesupravegheate în casă, dar li se pare prea costisitor să angajeze pe cineva să se ocupe de ele. Cu un sistem de camere de securitate instalate profesional la domiciliu poţi verifica, de oriunde ai fi, modul în care animalele se descurcă şi se comportă cân rămân singure în casă.

 

Sunt de ajutor pentru a fi despăgubit de firmele de asigurare

Dacă ai fost victima unei spargeri şi ai încheiată o poliţă de asigurare pentru casa şi bunuri, pentru a fi despăgubit va fi de mare ajutor să poţi aduce dovada furtului. Aici intră în joc sistemul de supraveghere de înaltă definiţie. Filmările obţinute pot documenta incidentul şi cererea ta de despăgubire va fi cu siguranţă aprobată. De asemenea, un sistem de securitate profesional montat la domiciliu poate reduce cu până la 20% asigurarea pentru locuinţă.

 

Comentarii

20/07/21 17:02
Din cartiere

Poi, de ce nu spuneti si cat costa instalarea, monitorizarea si serviciile efectuate de interventie ... ? Sunt bune, dar sunt numai ptr BOGOTANI !

20/07/21 17:05
Din cartiere

Daca le veti instala " ascuns vederii publice " ... vor fi utile, dar daca sunt afisate public, nu fac altceva decat atrag hotii si talharii si creaza suspiciunea ca aceasta locatie... " are valori bune de furat " . Este daca vreti ca si un fichet metalic bancar, care chiar gol fiind ... atrag " spargatorii " de banci . Deci sunt BUNE DAR IN ANUMITE CONDITII .

20/07/21 19:00
prof. V

Nu sunt scumpe aceste sisteme, mai ales cele de ultima generație. O camera Hikvision de la Atu Tech Sibiu(tel.0371783783) costă începând cu 50 de lei. Cu 4-5 camere acoperi toate unghiurile posibile. Mai ai nevoie de un DVR(centralizator de imagini), cu circa 200 de lei, plus un HDD de integrat in DVR(stocheaza imaginile), tot cam atât. Dacă ți-o faci singur, ceea ce nu e foarte-foarte greu, ar fi 600 lei. Dacă e nevoie de manopera, depinde de meșter, dar nu poate depăși materialul, vezi-bine. Vă dau două numere de telefon de meșteri buni și corecți (PFA): 0743352072 și 0728161616. Succes!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5