Astăzi, eveniment deosebit,

40 de ani de la înfiinţarea “Grupului de pompieri Bistriţa”

Este o zi deosebită pentru personalul din cadrul ISU BN, când în această zi, în urmă cu 40 de ani a luat fiinţă Grupul de pompieri Bistriţa.

În data de 1 Octombrie 2008 se împlinesc 40 de ani de la înfiinţarea „Grupului de pompieri Bistrita al judeţului Bistriţa - Năsăud”.

Astfel prin ordinul Ministrului Internelor a R.S.R. numărul 433711 din 1968, cu data de 1 Octombrie 1968 se organizează „Grupul de pompieri al judeţului Bistriţa - Năsăud” cu reşedinţa în oraşul Bistriţa, strada Piaţa Centrală, Nr. 2 în localul consiliului popular orăşenesc.

De la înfiinţare şi până în anul 2004, când s-a transformat în „Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa al Judeţului Bistriţa-Năsăud”, comandă Grupului de Pompieri a fost asigurată de următorii comandanţi: Col. Crăciunaş Ioan 1968- 1983, Col. Ionuţaş Petru 1983-1996, Col. Zaharie Vasile 1996-1999, Col. Condrate Ştefan 1999-2004.

Cu această ocazie aducem mulţumiri tuturor celor care pe parcursul celor 40 de ani şi-au dedicat viaţa luptei împotriva focului şi altor calamităţi naturale - cadre militare active, cadre militare în rezervă şi militarii în termen care si-au îndeplinit stagiul militar.

Cu prilejul aniversării vă adresăm sincere urări de sănătate, satisfacţii depline, putere de muncă şi succes în îndeplinirea nobilelor şi importantelor misiuni ce vă revin , le urează şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului BN, col. Ştefan Condrate.

Şi noi ne alăturăm urărilor cu acest prilej, dorindu-le împliniri, bucurii şi sănătate.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5