4 tipuri de flori de cameră de la Maison d'Or ușor de îngrijit

Situația actuală cu care se confruntă toată lumea ne-a făcut să petrecem foarte mult timp în casă. După atâtea luni de zile petrecute în interiorul caselor noastre este normal să ne dorim să mai schimbăm decorul. Specialiștii de la Maison D'Or vin spre tine cu o idee simplă și deloc costisitoare, care va reuși să te binedispună instant: florile. Fie că alegi să pui într-o vază buchete de trandafiri sau alegi plantele ornamentale, toată atmosfera din casa ta se va schimba instant.

Știm cât de greu este să te organizezi cu timpul, așa că astăzi îți vom prezenta 3 tipuri de flori care sunt foarte ușor de îngrijit.

Buchetele de trandafiri

Ei bine, buchetele de trandafiri și de flori în general sunt foarte ușor de îngrijit, tot ce trebuie tu să faci este să le schimbi apa și dacă este necesar să presari puțin zahăr în ea pentru a le prelungi viața.

Poți alege buchete de trandafiri de la floraria Maison d'Or cu locația in Rond Alba Iulia Nr. 3, București pe care să le amplasezi în fiecare cameră din casa ta.

Violetele de Parma

Violeta de Parma este o plantă prietenoasă și foarte ușor de îngrijit. Tot ce are nevoie este să îi pui apă de două ori pe săptămână și să o amplasezi într-un loc cu lumină multă, însă nu în bătaia directă a soarelui. De asemenea, pentru a te bucura cât mai mult timp de ea, evită temperaturile extreme și păstrează o temperatură ambientală cuprinsă între 15 și 20 de grade Celsius.

Orhideea

La fel ca majoritatea plantelor, orhideele sunt flori care iubesc lumina. Singurele lucruri de care trebuie să ții cont sunt temepratura, care trebuie să fie cuprinsă între 16 și 30 de grade Celsius și modul de udare corespunzător. Orhideele trebuie să fie udate numai dimineața, air vasul trebuie lăsat să se scurgă foarte bine. Recomandat este ca ghiveciul să fie scufundat în apă timp de 5 minute, iar apoi să fie lăsat să se scurgă pentru restul zilei. De asemenea, ghiveciul în care se află floarea poate fi pus într-unul decorativ, pe un strat de pietricele, pentru ca apa să se poată scurge fără să lase urme pe suprafața pe care este așezat.

Trandafirul japonez

Trandafirul japonez are nevoie de un ghiveci cu dimensiuni potrivite, temperatura medie din încăpere să fie de aproximativ 22 de grade Celsius și lumină suficientă. Această plantă trebuie tunsă ocazional pentru a lua forma dorită, iar dacă sunt respectate condițiile de umiditate și temperatură va inflorii într-un mod deosebit.

Infrumuseteaza-ti casa și adaugă pozitivitate zilelor pe care le petreci acasă cu ajutorul florilor. Mai mult decât atât, florile te vor ajuta să fii mai productivă și mai creativă.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5