4 motive pentru a prefera un rucsac decât geanta de mână!

Ai realizat ca poate nu ai mai purtat rucsacuri de damă tocmai din liceu? E posibil ca să fii renunțat la ele în favoarea genților de mână. Prin urmare, acest accesoriu l-ai dat uitării demult. Însă, dacă vrei să mergi la piscină cu copiii înseamnă neapărat o geantă mare pentru depozitarea prosopului, a costumului de baie, dar și a obiectelor tale obișnuite (portofel, telefon, chei) și echipamentul de înot pentru copii. În acest caz specific, este clar că geanta de mână era inutilă sau că ai avea nevoie de o geantă suplimentară. Dintr-o dată, vei înțelege că este timpul să faci un calcul, iar rucsacul de damă este mai mult decât cea mai buna alegere. Iată cel puțin patru motive bune pentru a prefera rucsacul decât geanta de mână.

Latura sa practică

Nu se poate nega, rucsacul este încă foarte practic. Chiar și fără a avea ceva mare poți pune o mulțime de lucruri în el. Poți pune portofelul acolo (este destul de mare), telefonul, mai multe seturi de chei,  crema pentru mâini, precum și un pachet de șervețele. Adaugă la asta câteva lucruri pentru serviciu: un caiet mic cu stilou, o agendă și 2-3 cosmetice, cum ar fi un ruj, un rimel, o pudră. De asemenea, strecori  și o carte, o sticlă de apă și, în cele din urmă, cutia de prânz. Cu această listă, ți-ai putea imagina că rucsacul este destul de mare, dar deloc! Este mai mic decât un rucsac de dimensiuni standard, cum ar fi cele care pot fi utilizate, de exemplu, pentru sport. Mi-ar fi imposibil să pun toate acestea în geantă.

Libertate de mișcare

Lucrul care te face să iubești totul. Nu se poate nega faptul că poți folosi ambele mâini fără a fi jenat de geantă, nu este nimic mai bun. Gata cu geanta care își petrece timpul alunecându-ți de pe umăr. Micul tău rucsac este bine fixat pe ambele părți.

La revedere durerilor de spate și umăr!

Dacă ești o fată cu mici și diverse afecțiuni sau ai foarte des dureri de spate (lombare, cervicale) și umăr, a purta o geantă de mână peste umărul predispus la tendinită nu ajută. Totuși, toate acestea sunt de-a dreptul mai puțin dureroase dacă vei folosi un rucsac. Un rucsac distribuie greutatea uniform pe ambii umeri și atunci nu ți se va mai părea ca îți rupe umărul. Este un echilibru care ți se potrivește mai bine decât o geantă unilaterală.

Poți fi originală!

Poți alege un rucsac de damă de pânză oarecum vintage, cu motive florale. Este atât de original! Și, în general, rucsacurile pentru femei ies în evidență un pic mai mult decât gențile obișnuite.

 

 

Comentarii

29/09/20 10:57
cititor

Imi si vine sa rad, cand vad o groaza de Politzai si Jandarmi, care poarta " mapa " ori " geanta de mana " unde-si tin documentele necesare in munca, permanent avand " mainile legale " ... Sunt curios sa vad cum si unde-si pune " geanta " cand trebuie sa fuga si sa prinda si sa imobilizeze un infractor sau oricare " derbedeu " care tulbura grav ordinea publica si care este periculos social ...
Maaa... pe vremea " mitraliatului " , comunistii le-au dat " porthart "-uri ptr documentele necesare , care erau purtate ca o " traistutza " , avand mainile libere si care le aduceau permanent aminte agentilor... " originea lor sociala " ... ( glumesc ) .

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5