3 Destinații exotice unde te poți bucura de soare și în anotimpul toamnei

Anotimpurile vin și pleacă, sunt trecătoare, la fel trec și anii, și viața noastră. Deși a început sezonul când soarele nu mai este atât de puternic pentru a putea merge la plajă, încă te mai poți bucura de vacanță, în locuri unde soarele este la fel ca în sezonul de vară. Destinațiile exoticesunt cele mai potrivite pentru a te relaxa toamna. Când spunem asta nu ne gândim neapărat la Egipt, deși acesta reprezintă o destinație minunată pentru orice turist, foarte renumită pentru soare. Ne referim la 3 destinații de vis – Santorini, Maldive și Capri. Dacă problema ta sunt banii, o poți rezolva prin împrumuturi rapide și astfel poți pleca într-o călătorie oricând dorești și când ai timp.

Santorini – O insulă spectaculoasă în Marea Egee

Dacă vrei o vacanță în Grecia, alege această destinație care se află la aproximativ 240 km de portul Pireu. Insula are o formă deosebită, s-a format dintr-un vulcan scufundat parțial în mare, în urma unei erupții ce avut loc acum 3500 de ani. Desigur acum vulcanul este stins, inactiv, iar insula a devenit una din cele mai apreciate atracții turistice ale grecilor.Doar aici poți vedea un relief stâncos pe care sunt împrăștiate tot felulde căsuțe albe, pastelate, bisericuțe și clădiri atât de interesante de parcă ai spune că sunt construiteca în povești. Aici trebuie neapărat să vizitezi localitatea Oia, unde se spune că poți admira cel mai frumos apus de soare. Nu trebuie să ratezi capitala Fira, străvechiul oraș Akrotiri și să deguști renumitul vin Santorini, apreciat în toată lumea.

Maldive – Paradisul tropical din Oceanul Indian

Dacă alergi după soare, în Maldive îl vei găsi cu siguranță. Aici în timpul zilei sunt 25-30 de grade Celsius. Un zbor cu avionul până la destinație îți va oferi și prilejul de a admira o priveliște de vis deasupra insulelor Maldive și a Oceanului Indian. Sunt 1200 de insule, 100 de resorturi, 26 de inele de corali numite atoli. Dacă petreci o vacanță în Maldive poți spune că ai văzut un colț de rai pe pământ. Te vei bucura de plajă pe nisipul fin, de soare, de apa limpede a oceanului cu un colorit turcoaz, de recifele de corali, de specialitățile tradiționale, de băuturile specifice (Raa, Sai), de apusul de soare impresionant.

În Maldive cazarea poate fi de lux, în vile pe apă, din care poți coborî în ocean și astfel poți admira grădinile de corali, care sunt încântătoare. Acest paradis tropical cu plaje naturale, cu nisip fin, de calitate, poate crea tot confortul și distracția turiștilor care vin să se bucure de vacanță.

Capri – O insulă plină de viaţă, unde vin zilnic mii de turiști

În Capri merită să mergi oricând, chiar dacă nu-ți permiți să stai foarte mult. Poți petrece o zi de dimineață până seara care va fi cu siguranță de vis, poți sta un weekendsau cât decizi (mai ales dacă nu ai banii necesari pentru a petrece mai mult timp, chiar un sejur complet).

Insula Capri este o destinație aleasă de celebrități și multimilionari, este ca un monument al naturii, pare o rocă imensă ca o adevărată operă de artă, realizată de natură – acest artist cum nu mai există altul – care prin vânt și apă a sculptat dantelării în piatră, formațiuni și grote deo frumusețe rară. Dacă ajungi aici poți vizita Capri și Anacapri – cele două localități cu hoteluri, restaurante și cafenele. Cel mai înalt pisc al insulei este Muntele Solaro aflat lângă Anacapri. Alte atracții turistice sunt: renumita Grotă Albastră unde ești impresionat de azurul apei, castelul medieval Castiglione, Grădinile lui Augustus, ruinele unei vile romane imperiale Vila Javis, formațiunile extraordinare de stânci Arco Naturale, I Faraglioni.

Optează pentru a face o astfel de escapadă spre oricare din celetrei destinații pentru că vei trăi momente deosebite, de neuitat. O altă variantă de a obține banii de vacanță în scurt timp este printr-un credit până la salariu care este ușor de făcut. Nu mai pierde timpul, bucură-te de prezent, de o vacanță de vis!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5