27 de tone de deșeuri reciclabile au adunat copiii din cele 10 școli gimnaziale participante la concursul ”Reciclezi pentru viitorul tău!”. Cine sunt câştigătorii!

Nu mai puţin de 27 de tone de deșeuri reciclabile au adunat copiii din cele 10 școli gimnaziale participante la concursul ”Reciclezi pentru viitorul tău!”
S-au acordat premiile și în celelalte 6 școli gimnaziale care au participat la acest concurs educativ de reciclare, conceput pentru a încuraja copiii să colecteze separat deșeurile reciclabile într-un mod responsabil.
Datorită efortului acestor copii, 27 de tone de deșeuri reciclabile nu vor ajunge pe malurile apelor sau în natură, ci vor fi duse la Tărpiu și valorificate în folosul comunităților din care au provenit aceste deșeuri reciclabile.
În Bistrița, bicicleta a fost câștigată de Finias Muzur din clasa a 5-a A de la Școala Gimnazială Nr. 4, cu o cantitate impresionantă de 1,2 tone de deșeuri reciclabile.
În Telciu, bicicleta a fost câștigată de Bianca Cosmuța cu o cantitate totală de deșeuri de 392 kg.
În Tiha Bârgăului, bicicleta a fost câștigată de Tiberiu Flămând cu 300 de kg de deșeuri reciclabile predate la școală.
În Măgura Ilvei câștigătorul bicicletei a fost Florin Butaci din clasa a 7-a, care a adunat 236 kg de deșeuri reciclabile.
În Năsăud, câștigătoarea bicicletei a fost Ana Ilieș din clasa a 2-a B, cu o cantitate totală de 203 kg.
În Sângeorz-Băi, Daniela Sităriți din clasa 1 D a câștigat bicicleta cu o cantitate de 90 kg de deșeuri reciclabile.
"Felicitări tuturor copiilor și profesorilor care s-au implicat în acest concurs. Prin efortul lor au colectat o cantitate impresionantă de deșeuri reciclabile și au devenit, prin intermediul acestui concurs, modele de urmat în colectarea selectivă a deșeurilor în comunitățile lor! Premiile oferite de Supercom SA și ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud au fost un motiv în plus de bucurie odată cu apropierea vacanței de vară.
Haideți să le punem pe toate la locul lor!", a transmis directorul executiv al ADI Deşeuri BN, Cristian Niculae.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5