25 de ani, de lumină şi putere cu Electro-Ursa. Povestea de succes porneşte de la viziunea managerului Gavril Ursa!

Compania Electro-Ursa a marcat 25 de ani de existenţă pe piaţa bistriţeană, şi de ce nu în ţară,  printr-un eveniment special, găzduit  de Pensiunea Hubertus, pe terasa lacului din Sigmir.
Nu putea trece neobservată această aniversare decât cu o întâlnire a oamenilor de afaceri bistriţeni şi din ţară la invitaţia managerului firmei, Gavril Ursa, amintind doar pe câţiva dintre ei: Ioan Scurtu – Dimex, Alexandru Simionca – Îndemînarea SRL, Dan Bălan – Imobil Dan, ing. Alexandru Roman – directorul Electrica, Ioan Rus – manager Hotel Diana, Francisc Kontra – RCB, Ovidiu Ene – unul dintre cei mai mari oameni de afaceri români din America,  Burdeți Viorel - METALPRO, Aurel Danci - NICMAR DANCI, Gherghel Alexandru - MACON. Au fost prezenți părintele protopop Alexandru Vidican şi preotul Emanuel Vidican, preot profesor Nicolae Feier, stareţul Mănăstirii Parva – Chiril Zăgrean, preot Vasile Beni.
Invitaţi speciali la acest eveniment au fost Emil Radu Moldovan – preşedintele Consiliului Judeţean, Ovidiu Teodor Creţu – primar al municipiului Bistriţa, Ioan Turc – viitorul primar al municipiului Bistriţa, Romeo Florian – primarul comunei Lechinţa, Bogdan Ivan – consilier cabinet preşedinte CJ B-N, George Avram –administratorul public al municipiului, Dorina Cicioc – şef Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Bistriţa-Năsăud, prof. dr. Dorel Cosma – managerul Palatului Culturii, Lupșan Flaviu - primar Lunca Ilvei.
Toţi aceştia au primit Diplome de Excelenţă şi plachete pentru cei 25 de ani de activitate. De asemenea a primit cartea "De ce suntem ortodocşi" semnată de părintele Nicolae Feier. Primarul Ovidiu Creţu a oferit directorului firmei, în semn de respect pentru activitatea companiei bistriţene, „Struţul”, simbolul oraşului, dar şi o ţiglă de pe Biserica Evanghelică, iar preşedintele Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan, a înmânat o diplomă.
Atmosfera a fost întreţinută de Ansamblul Profesionist Cununa de pe Someş, alături de interpreţii Dina Vărărean, Petre Petruse, Văru’ Săndel şi Ghiţă Munteanu. Managerul Gavril Ursa le-a mulţumit tuturor invitaţilor pentru prezenţă. 
***
De 25 ani sunt alături de clienţi, parteneri şi colaboratori. Cu un sfert de secol de experienţă contribuie la dezvoltarea infrastructurii în domeniul electric.
Electro-Ursa Servcom SRL şi-a început activitatea în anul 1995, având ca domeniu de activitate principal „Realizarea de branşamente şi instalaţii electrice”. După 3 ani, s-a recertificat şi a obţinut şi atestatul ANRE pentru execuţia branşamentelor electrice şi a reţelelor de distribuţie de joasă tensiune.
În anul 2002, Electro-Ursa Servcom SRL a mai făcut un pas înainte şi a obţinut atestarea pentru lucrări de instalaţii şi reţele electrice de joasă şi medie tensiune, iar, în anul 2008, societatea s-a atestat pentru lucrări de instalaţii şi reţele electrice de medie şi înaltă tensiune.
În cei 25 ani de activitate, compania Electro-Ursa Servcom SRL a evoluat în mod continuu, reuşind extinderea punctelor de lucru, a bazelor de producţie şi depozitare, în momentul de faţă având în dotare spaţii moderne de desfăşurare a activităţii atât de proiectare cat si de execuţie, dotate cu echipamente moderne si utilaje performante.
Activitatea Electro-Ursa Servcom SRL a început, în anul 1995, cu sediul principal în Bistriţa, în apartamentul personal al d-nului Gavril Ursa de pe strada Dumbravei. După 3 ani de activitate, în anul 1998, acesta deschide primul punct de lucru Electro-Ursa Servcom SRL pe str. Gării, în care deschide şi prima reprezentanţă Recomplast Buzău din zona Transilvaniei.
În anul 2000, societatea îşi deschide noul sediu în imobilul propriu de pe Bulevardul Independenţei bl.4, locul în care îşi desfăşoară activitatea şi azi compartimentele administrativ, producţie, contabilitate şi proiectare.
În 2008, din nevoia de dezvoltare, societatea Electro-Ursa achiziţionează un teren şi deschide prima bază de producţie, în localitatea componentă Viişoara, pe strada Speranţei, unde va funcţiona un depozit de materiale electrice şi autobaza societăţii.
În anul 2011, din dorinţa de a-şi extinde şi întregi activitatea în domeniul instalaţiilor şi reţelelor electrice, societatea îşi deschide primul magazin de comercializare produse şi echipamente în acest domeniu, pe strada Vasile Conta nr. 11, unde pune la dispoziţia persoanelor fizice şi juridice o gamă largă de produse.
Pe parcursul anilor 2016 – 2017, compania investeşte în extinderea bazei de producţie din cartierul Viişoara, realizând un spaţiu modern de lucru şi în paralel achiziţionează un nou spaţiu în cartierul Unirea, unde înfiinţează cea mai recentă bază de lucru a societăţii dotate cu hale de producţie, birouri, spatii de depozitare şi autobază.
Totodată, societatea îşi măreşte domeniul de activitate şi în domeniul construcţiilor civile, prin construirea unui imobil cu destinaţia de spaţii comerciale, administrative şi de locuit pe str. Calea Moldovei nr.80, în care se doreşte deschiderea unui centru comercial şi a noului sediu principal al societăţii pentru departamentele administrativ, contabilitate, producţie, proiectare şi consultanţă tehnică.
De-a lungul activităţii sale, societatea Electro-Ursa Servcom SRL a proiectat şi executat în domeniul electric, pentru companii de renume şi administraţii publice locale, linii de distribuţie energie electrică de joasă şi medie tensiune, aeriene sau subterane, posturi de transformare, branşamente şi instalaţii electrice interioare aferente construcţiilor civile.
De asemenea, societatea a consolidat legăturile cu principalii producători şi furnizori de materiale electrice atât din ţăra cât şi din străinătate.
În domeniul iluminatului public, societatea Electro-Ursa Servom SRL a fost promotoare a iluminatului pe bază de tehnologie LED şi a reuşit în municipiul Bistriţa, mai precis pe strada Dumbravei, împreună cu compania Swarco, să monteze primele corpuri de iluminat cu această tehnologie. Deoarece s-a dovedit un succes, atât societatea cât şi beneficiarii lucrărilor, fie ei privaţi sau administraţii locale, au adoptat tehnologia iluminatului cu LED în proiectele şi lucrările ce au urmat.
Lucrările de iluminare a străzilor noi de locuinţe sau a modernizărilor de străzi, sensuri giratorii, treceri de pietoni, modernizări ale sistemului public de iluminat au fost efectuate având corpuri de iluminat cu LED produse de cei mai importanţi si specializaţi producători de pe piaţă. Dintre lucrările executate de Electro-Ursa Servcom SRL, amintim străzile municipiului Bistriţa, Gheorghe Şincai, Dogarilor, Colibiţei, Petru Maior, Poieni, Moşilor, sensurile giratorii de la intersecţiile străzii Drumul Cetăţii cu str. Sigmirului şi cea cu str. Tărpiului. Amintim şi lucrarea de modernizare a Parcului Municipal Bistriţa, de modernizarea iluminatului public în comuna Lechinţa, dar şi de lucrările în derulare, modernizarea extinderea şi reabilitarea sistemului de iluminat public în cele mai mari oraşe ale judeţului, municipiul Bistriţa şi oraşul Beclean.
O activitate pe care societatea noastră a tratat-o cu seriozitate maximă a fost şi este racordarea la Sistemul Energetic Naţional a microhidrocentralelor de producere energie electrică şi a parcurilor de producere energie electrică solară cu panouri fotovoltaice.
Amintim centralele hidro de pe Valea Budacului, Valea Anieşului, Şanţ şi Lunca llvei, precum şi parcurile fotovoltaice din comuna Lechinţa şi comuna Nimigea, dar şi celelalte aplicaţii atât din judeţul nostru cât şi din alte zone ale României.
Compania Electro-Ursa Servcom SRL, pe lângă managementul bun dovedit de-a lungul anilor, are sprijinul unui colectiv calificat cu experienţă vastă în domeniul electric, cel al echipelor de lucru profesioniste, parteneri, colaboratori şi furnizori de renume, care au reuşit să descopere şi să valorifice oportunităţile şi care au contribuit necondiţionat la succesul şi expansiunea companiei.
O poveste de succes îşi are rădăcinile în viziunea unui om, în talentul şi ştiinţa de a motiva o echipă bine sudată, construită după nevoile tot mai complete de pe piaţă. Aceasta este povestea de succes a companiei bistriţene Electro-Ursa Servom SRL, începută de 25 ani şi cu multe planuri de viitor.
 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5