Pentru a uita de inundaţii,

20 de copii din Maramureş în tabără la Sângeorz Băi

20 de copii din Maramureş cu vârstele între 11 şi 17 ani, a căror familii au fost afectate de inundaţii, alături de 2 cadre didactice însoţitoare vor sosi luni 8 septembrie în jurul orei 12 la Centrul de agrement Sângeorz Băi, unde beneficiază de o tabără gratuită.

Acestia vor avea un sejur cu pensiune completă (6 nopţi cazare, 3 mese pe zi). “Acţiunea face parte din programul de sprijinire a copiilor şi tinerilor din zonele afectate de inundaţii. Costurile taberei vor fi suportate de Guvernul României prin Autoritatea Naţională pentru Tineret”, afirmă directorul DJT BN, Deak Zoltan.

Copii din zonele afectate de inundaţii au avut posibilitatea să alegă unde vor dori să îşi petreaca sejurul în care din centrele de agrement din ţară; cei din Maramureş au optat pentru Sângeorz Băi.

Pe parcursul celor 6 zile pentru copii vor fi organizate jocuri, concursuri, diferite activităţi în aer liber, animaţie. De asemenea se vor face drumeţii în Sângeroz Băi, vizite la Muzeul Cuibul Visurilor din Maieru, baza turistică de la Poiana Zânelor, păstrăvăria de pe Valea Cormăii.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5