În 16 august, vino alături de Valentina Ardean Elisei, la meciul de retragere în Glorie!

CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud pregătește un eveniment care să marcheze retragerea din activitate a campioanei Valentina Ardean Elisei, dar și inaugurarea Complexului Sportiv de la Unirea, cea mai mare investiție în sport din toate timpurile.
"Vreau să mulțumec tuturor celor care au făcut eforturi pentru organizarea acestui eveniment. Sunt emoționată, știu ce înseamnă organizarea lui și apreciez acest demers. Le mulțumesc fetelor că vor fi alături de mine, pentru mine contează foarte mult, m avut câțiva ani buni împreună, cu momente bune și mai puțin bune. Vreau să vă invi să fiți alături de mine și de colegele mele, în data de 16 august, ora 16, la Complexul Sportiv Unirea, să ne bucurăm de un handbal bun, frumos și de calitate", a transmia Valentina Ardean Elisei.
Printre jucătoarele care vor fi alături de Alice, se numără Narcisa Lecușanu, Magdalena Paraschiv, Paula Ungureanu, Luminița Dinu, Ionela Stanca, din păcate, unele jucătoare nu pot ajunge la Bistrița - Cristina Neagu, Eliza Buceschi, Iulia Curea - fiind în pregătire cu echipele lor.
Intrarea la acest eveniment este LIBERĂ, în baza unor invitații care vor putea fi accesate din această dup-amiază de pe site-ul eventim.ro, fiecare persoană având posibilitatea de a reține 3 locuri, a precizat directorul CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, Eugen Cosma. Acestea pot fi listate sau scanate direct din telefon. Doar un număr mic de invitații vor fi reținute pentru a fi date direct la noul Complex Sportiv de la Unirea.

Evenimentul va începe la ora 15.00, cu premierea jucătoarelor implicate în competițiile dedicate sportivilor nelegitimați, care are loc zilele acestea, în șase locații din județ. de la ora 16.00, vor fi momente dedicae noii mascote a clubului - LUPUL, apoi meciul propriu-zis, transmis de TVR 1, sesiuni foto și multe alte surprize.

Vino și tu să îi mulțumim Valentinei pentru tot ceea ce a dăruit handbalului românesc și Gloriei 2018 Bistrița-Năsăud!

Alice are performanțe individuale și cu echipele de club sau echipa națională pentru care merită toată admirația publicului!

Cea mai bună extremă stângă la Campionatul Mondial: 2005, 2015;
Cea mai bună extremă stângă la Campionatul European: 2008;
Cea mai bună marcatoare în Cupa Cupelor EHF: 2007;
A patra marcatoare din toate timpurile pentru echipa României (915 de goluri);
Căpitanul echipei naționale a României: 2010–2012, 2015–2016, 2018;
Căpitanul echipei HCM Baia Mare: 2014–2016;.

Cu echipa națională:
Campionatul Mondial: Medalie de argint: 2005, Medalie de bronz: 2015
Campionatul European: Medalie de bronz: 2010
Campionatul European pentru Tineret: Medalie de aur: 2000

Cu echipele de club, are 7 titluri de campioană a României, 3 medalii de argint și 2 de bronz, de patru ori câștigătoare a Cupei României și tot de atâtea ori a Supercupei României. A câștigat Trofeul Campionilor EHF, Cupa Cupelor EHF, Cupa EHF, Cupa Challenge EHF și a fost finalistă în Liga Campionilor cu Oltchim Râmnicu Vâlcea în 2010.

Ne înclinăm în fața unei mari campioane care ne-a făcut onoarea să joace la Bistrița!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5