Vrea să-i cucerească pe fotbaliştii de la Steaua, Dinamo şi Rapid! Blonda siliconată a lui N'doye se mută la Bucureşti şi anunţă că este singură şi disponibilă!

sursa: cancan.ro

Roxana Gagea, originară din Bistriţa, a povestit pentru CANCAN.ro toate dedesupturile relaţiei cu Ousmane N'doye şi spune că abia aşteaptă să cunoască fotbaliştii din Capitală.

"Duminică vin în Bucureşti, pentru că de luni încep facultatea. Voi studia jurnalismul la o universitate privată. O să îmi fie greu să mă obişnuiesc cu viaţa agitată a acestui oraş. Am mai fost de câteva ori, dar nu am stat mai mult de două-trei zile", a explicat Roxana, care este deja numită "blonda lui N'doye".

"Ne înţelegem foarte bine, chiar dacă nu avem o relaţie, cel puţin pentru moment. Ne-am cunoscut în Bistriţă, în urmă cu mai mult timp şi de atunci ţinem legătura. Ultima dată ne-am văzut la finalul lunii august, când el a avut meci la Bistriţa, cu doar câteva zile înaintea meciului tur cu Inter Milano. Am fost împreună într-un club, ne-am distrat foarte bine împreună. Vă pot spune că este un om de treabă, dar nu şi cum este la pat. Nu am ajuns până acolo, pentru că nu suntem împreună. Nu se ştie ce o să fie în viitor. Distanţa nu ar reprezenta o problemă", a mai povestit Roxana Gagea.

Dacă nu se grăbeşte, mijlocaşul formaţiei FC Vaslui ar putea să rateze marea şansă. Fotbaliştii din Bucureşti se pot înscrie şi ei în cursă. "Acum sunt singură şi, până la urmă, abia aştept să cunosc şi alţi fotbalişti drăguţi în Bucureşti. S-a spus despre mine că aş avea o relaţie cu Adi Popa de la Steaua, dar nu este adevărat. Nici nu îl cunosc. Un alt Adi Popa, cel care joacă la Universitatea Cluj, este un foarte bun amic al meu, dar atât. Poate de aici a pornit confuzia", a mai spus Roxana.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5