Viceprimarul Bistriţei, Călin Stan: Facem tot posibilul ca toţi copiii să fie înscrişi în creşe!

Viceprimarul municipiului Bistriţa, Călin Stan, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că municipalitatea va face toate eforturile pentru ca un număr cât mai mare de copii să poată avea acces la creşe. Acesta a menţionat că, în prezent, sunt 42 de dosare în aşteptare, în această primăvară fiind înscrierile pentru anul următor.

          „Recunoaştem că există o provocare pentru noi la nivelul municipiului Bistriţa să asigurăm locuri în creşe pentru copii. Vom face tot efortul ca toţi copiii să fie în creşe, perioada de înscriere va fi în această primăvară şi, în funcţie de numărul de locuri, numărul de doritori, vom asigura grupele aferente în 2021-2022. Facem tot posibilul ca toţi copiii să fie înscrişi în creşe. Criteriile de înscriere în cele cinci creşe e vârsta, de la 3 ani la 1 an şi opt luni, descrescător. În momentul de faţă sunt 42 de dosare, copii care urmau să intre pe parcursul acestui an în creşe, până în luna iunie inclusiv”, a explicat viceprimarul Bistriţei.

În calitate de viceprimar, Călin Stan coordonează activitatea care ţine de Pieţe, Creşe, Bussines Park Bistriţa Sud şi Direcţia de Asistenţă Socială.

          În ceea ce priveşte bugetul municipiului Bistriţa pentru 2021, acesta a precizat că vor fi făcute propuneri în interiorul Alianţei. „Există un program de guvernare locală pe care trebuie să ni-l asumăm, atât noi, cât şi PNL, atât succesul guvernării locale 2020-2024, cât şi eşecurile acestui program. Vom discuta pe amendamente, atât eu cât şi colegul din Consiliul Local, Nicolae Pavelean vom veni cu propuneri pe buget, le discutăm înainte în alianţă”, a spus Stan.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5