Vezi ce vedete au ales să petreacă Revelionul la Colibiţa

Considerată staţiunea cu aerul cel mai curat din România, comparabil cu cel din Alpi, Colibiţa este atracţia cea mai importantă a judeţului nostru şi, încet, devine o atracţie la nivel naţional. Este îmbucurător faptul că vedetele vin să promoveze această staţiune. Nu demult, aici a fost realizată o ediţie a emisiunii „Poftiţi pe la noi”, în care Nea Marin, împreună cu Romică Ţociu, Lavinia Pârva, Diana Munteanu, Nicolae Tand şi Liviu Vârciu au prezentat, în două seri, timp de şase ore, cu audienţă mare, frumuseţea meleagurilor noastre pe Antena 1. Îndrăgostindu-se de aceste locuri, coregraful Marin Barbu, împreună cu familia, a ales să-şi petreacă Revelionul la Colibiţa.
Dragoş Pătraru, realizatorul emisiunii „Starea naţiei”, a hotărât şi el să-şi petreacă Revelionul la Colibiţa, împreună cu prietenii din Bucureşti şi cu familia, deoarece este fascinat de ţinutul contelui Dracula încă de anul trecut de când păstrează o relaţie frumoasă cu judeţul nostru prin Virginia Linul.
Vedetele bistriţene, la rândul lor, vor petrece noaptea dintre ani fie pe Pietonalul „Liviu Rebreanu”, fie în anumite locaţii din judeţ, din ţară sau din străinătate.
Tuturor, le dorim petrecere frumoasă şi un An Nou încărcat cu rezultate deosebite, cu bucurii şi cu sănătate. La mulţi ani!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5