Vezi ce program este luni pe Pârtia Cocoş!

Bistriţenii se vor putea bucura şi în prima zi a săptămânii de zăpadă şi schiat, administraţia municipală anunţând că Pârtia va fi deschisă. „Programul de funcţionare a pârtiei va fi între orele 12-21”, a anunţat viceprimarul Cristian Niculae.

 În acest sfârşit desăptămână, sute de bistriţeni au schiat pe pârtia din Wonderland sau i-au asistat de pe margine pe schiori, la un pahar de vin sau ceai.

Vă reamintim că un tichet pentru întreaga zi costă 30 de lei pentru adulți, 20 de lei pentru persoanele peste 65 de ani și între 14 – 18 ani, 10 lei pentru copiii sub 14 ani. Costul tichetului doar pentru perioada în care funcționează instalația de iluminat nocturn (orele 18.00 – 21.00) este de 20 de lei, indiferent de vârsta persoanelor care doresc să intre pe pârtie.

         Operatorul serviciilor de transport în comun S.C. Transmixt S.A. pune la dispoziţia celor interesaţi curse regulate pe traseul Staţia nr. 55 (Unirea nr. 254) – Staţia Pârtie „Cocoş” şi retur. Preţul unei călătorii este de 1,80 lei.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5