Vedetele au cucerit judeţul. Nea Marin, Romică Ţociu, Lavinia Pârva, Diana Munteanu şi Nicolai Tand, la Colibiţa

Munca pe branci, umor la discretie si nuieluse "cate tin" spatele celor 4 vedete sunt ingredientele serii de luni 5 decembrie 2016 in editia a treia a emisiunii Poftiti pe la noi: Poftiti la munca, emisiunea difuzata de la orele 20:30 pe antena 1.

Romica Tociu, Lavinia Parva, Diana Munteanu si Nicolai Tand sunt cele 4 vedete care vor incerca pe pielea lor cat de curat este aerul la Colibita in judetul Bistrita Nasaud. Aceasta fiind locatia in care Nea Marin si mana sa dreapta Liviu Varciu vor merge pentru a face fapte bune. Locatia aleasa este una de legenda, iar Nea Marin isi doreste sa arate din nou romanilor cat de frumoase sunt traditiile stravechi. Asa ca cele 4 vedete se vor reintalni cu frumusetea naturii dar si cu munca.
Toti vor pune umarul la treaba unii mai mult iar altii mai putin dupa cum le e felul, doar ca nuiaua lui nea Marin se afla acolo pentru a-i impinge de la spate. Vor face curat la animale, vor lua cunostinta cu toporul la spartul lemnelor, vor tesala poneii, vor mulge oile insa cea mai inedita sarcina va fi momentul in care vor invata cum se face branza.
Nicolai Tand va fi impresionat de intregul proces pe care il presupune transformarea laptelui in branza.
Romica Tociu va fi sufletul "petrecerii" pusa la cale de Nea Marin in editia 3 a emisiunii Poftiti la munca din 5.12.2016. Cu toate ca a muncit "pe rupte", indeplinind sarcini pe care nu ar fi crezut niciodata ca ar fi in stare sa le faca, indragitul artist a ridicat moralul colegilor sai de munca prin prezenta sa de spirit si glumele facute.

In aceasta saptamana la Poftiti pe la noi: Poftiti la munca se rade cum nu sa mai ras pana acum in vre-o emisiune de-a lui Nea Marin. Peripetiile prin care vor trece cele 4 vedete in aceasta seara la Poftiti pe la noi: Poftiti la munca vor fi multe. Ce sarcini vor avea de indeplinit vedetele si de cate ori vori face cunostinta cu nuielusa lui Nea Marin vom afla luni seara de la orele 20:30 la antena 1.

Petrece o seara de pomina alaturi de nea Marin, Liviu Varciu si cele 4 vedete care au acceptat provocarea celor doi.
Prin ce situatii pline de haz vor trece, cum vor reusi cele 4 vedete sa duca la bun sfarsit sarcinele date de Nea Marin si ajutorul sau de nadejde, Liviu Varciu, ramane de vazut de la orele 20:30 la Poftiti pe la noi: Poftiti la munca, luni 5 decembrie 2016 la antena 1.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5