Un nou bloc ANL pentru tinerii specialişti din administraţia publică!

         Preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Emil Radu Moldovan, anunţă că administraţia judeţeană va continua investițiile destinate tinerilor specialiști din județul nostru.

“După proiectul pilot în România, cel de construirea unor locuințe ANL pentru tinerii specialiști din sănătate, care e aproape de receptie, am predat către Agenția Națională pentru Locuințe amplasamentul pentru un nou bloc cu 24 de unități locative. Cele 24 de locuințe de serviciu sunt destinate tinerilor specialiști din administrația publică, de care avem mare nevoie pentru a dezvolta comunitatea noastră. Finanțarea este asigurată de Guvernul României prin Agenția Națională pentru Locuințe, contractul de lucrări este semnat și urmează începerea lucrărilor”, precizează preşedintele Radu Moldovan.

Potrivit acestuia, investițiile menite să atragă și să mențină tinerii specialiști în județul nostru sunt o prioritate pentru Consiliul Județean, pentru că “investind în cei mai buni tineri, se va putea dezvolta comunitatea.

Noul bloc ANL va fi construit pe strada Prundului, lângă cel destinat specialiştilor din sănătate.

 

Comentarii

13/03/19 14:07
Gogu

Cu posibilitatea ca tov. primar Cretu sa mai transfere in bloc, din cand in cand si cateva familii de tigani, asa...ca in Subcetate...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5