Titi Costin, lider Sanitas BN: De 10 zile am depus memoriu la Prefectură. Nu vă pasă de cei 610 angajati din DGASPC BN care nu și-au primit salariile pe luna octombrie?

"Sunt 10 zile de când am depus un memoriu la Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud, cu revendicările membrilor de sindicat si nici un răspuns din partea decidenților.
Oare chiar nu va pasă de cei 610 angajati din DGASPC- BN care nu și-au primit salariile pe luna octombrie ? Sunt 8 zile trecute de când trebuiau să aibă banii pe card și încă nu se întrevede nici o soluție.
Acești oameni care și-au făcut datoria în această perioadă grea, fiecare la locul lui de muncă, în Centre rezidențiale și Case de tip familial, îngrijind copii, persoane cu dizabilități, bătrâni, infectați cu COVID-19, nu au dreptul nici la salariul pentru care au muncit ?
Cu ce să-și plătească facturile la utilități ?
Cu ce să cumpere mâncare copiilor lor ?
Cu ce să-și cumpere medicamente ?
Cu ce să-și plătească ratele la băncii?
Din ce să trăiască, după ce salariile sunt așa cum sunt, pentru cei mai mulți dintre ei, nici măcar să nu și le primească?
Chiar nu-i pasă nimănui de acești oameni?
Domnilor guvernanți. așa ceva nu se întâmplă în nici un stat din UE. Unde vreți să ajungeți? Ce vreți să faceți cu asistența socială ? Până când credeți că acești oameni mai suportă umilința și nepăsarea voastră ?", este mesajul postat de preşedintele SANITAS Bistriţa-Năsăud, Titi Costin.
 
***
Astăzi, de la ora 13.00, la Centrul pentru Protecţia Copilului de pe str. Toamnei, se pare că angajaţii vor protesta pentru neplata drepturilor salariale.
 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5