Terente Ciui către PNL: Intenţionez să candidez la parlamentare într-un colegiu eligibil

Printr-o scrisoare electronică ajunsă la presă, probabil şi la sediul Partidului Naţional Liberal, Terente Ciui, în prezent director adjunct la Casa Judeţeană de Pensii Bistriţa-Năsăud, îşi anunţă intenţia de a candida la alegerile parlamentare din 9 decembrie, asta ca o reparaţie morală după ce a fost dat deoparte în 2008.

"Intenţionez să candidez pentru funcţia de senator al Colegiului 2-3 sau pe Colegiul 4 Camera Deputaţilor pentru un mandat de deputat pe listele USL, la alegerile parlamentare din noiembrie 2012.

Menţionez că in anul 2008, am fost desemnat prin vot de Biroul Politic al Filialei PNL Bistriţa –Năsăud contra d-lui Ioan Denes, pentru a candida pe Colegiul 2 Camera Deputaţilor.

Decizia Biroului Politic n-a fost respectată de conducerea de atunci a Filialei PNL, motiv pentru care acea conducerea a fost schimbată in mai puţin de şase luni.

Am speranţa că actuala conducere a Filialei PNL Bistriţa –Năsăud va face o reparaţie morală si mă va desemna candidat pe un colegiu eligibil", semnează Terente Ciui.

Acesta era nominalizat se pare şi pentru o funcţie de director "plin" la o instituţie deconcentrată, şi anume la Agenţa Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă.

De la PNL, şi-au arătat, într-un fel sau altul, intenţia de a candida la parlamentare, pe colegii de deputat şi senator, consilierul judeţean Ioan Deneş, vicepreşedintele CJ-Stelian Dolha, Dorin Dobra, chiar ex-secreatrul de stat Valer Bindea, de ce nu şi liderul Ioan Ţintean, ca să nu mai spunem de zvonurile de negociere cu democrat-liberalul Vasile Borş. Problema este că vor fi candidaturi comune, iar PNL va avea maximum trei colegii atribuite.

Comentarii

07/09/12 12:49
Vizitator

Terente si Titina se plimba cu masina. Pretentiile acestui personaj Caragialesc adresate partidului pe un ton amenintator arata tembelismul dus pana la ridicol al unor politicieni liberali. Curat Catavencu:"Vreau ce mi se cuvine după o luptă de atata vreme; vreau ceea ce merit in orasul asta de gogomani, unde sunt cel d-intai... între fruntaşii politici". Si asa muri Terente lipsit de argumente.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5