La Liceul cu Program Sportiv

Simpozionul naţional „Utilizarea creativă a noilor tehnologii didactice”

Aflăm de la profesorul Romana Fetti că, Liceul cu Program Sportiv din Bistriţa va fi gazda simpozionului naţional denumit „Utilizarea creativă a noilor tehnologii didactice” şi a expoziţiei naţionale de fotografie cu tema „Să redescoperim România”. Coordonatorul simpozionului, Romana Fetti, ne spune că evenimentul se va desfăşura în 19 decembrie în sala de festivităţi a Liceului cu Program Sportiv Bistriţa, fiind organizat în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Bistriţa-Năsăud, Casa Corpului Didactic BN şi Universitatea „Babeş-Bolyai” Cluj-Napoca, Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei - Extensia Năsăud, Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic - filiala Năsăud.

Simpozionul naţional se va derula pe trei secţiuni: relaţia profesor-elev în context modern; dezvoltarea potenţialului creativ al elevilor prin apelul la metode euristice; rolul şi semnificaţia activităţilor extraşcolare. Doritorii care vor să participe la simpozion sunt aşteptaţi să se înscrie la următoarele adrese de e-mail: [email protected] pentru simpozion şi pe adresa: [email protected] pentru expoziţie, cât mai urgent.

Argumentul simpozionului: utilizarea tehnologiilor interactive în cadrul sistemului de învăţământ constituie o axă în reformarea acestuia, fiind o punte de legătură între sistemul românesc şi cel european, a precizat coordonatoarea simpozionului, prof. Romana Fetti.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5