Sângeorzeanca Emilia Gogota, absolventă a Colegiului Militar din Alba Iulia, admisă prima la specializarea controlor trafic aerian la Academia Forțelor Aeriene „Henri Coandă” Brașov

Acum patru ani, scriam despre nouă elevi din județul nostru care au fost admiși la colegiile militare din Alba Iulia și Câmpulung Moldovenesc, urându-le succes în cariera aleasă, fiind convinşi că vor reprezenta cu cinste şcoala bistriţeană şi comunităţile lor.

Printre aceștia era și Emilia Gogota, de la Şcoala Gimnazială „Artemiu Publiu Alexi”, care a intrat cu a șasea medie - 9,63 - la Colegiul Naţional Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia. Emilia a avut, în acest an, a treia medie la Bacalaureat, fiind prima admisă la specializarea „Controlor trafic aerian” la Academia Forțelor Aeriene „Henri Coandă” din Brașov.

„Reușita mea de a fi admisă pe prima poziție la specializarea „Controlor trafic aerian” se datorează muncii și efortului depuse de-a lungul celor patru ani de liceu militar. Locurile puține scoase la concurs și concurența nu m-au descurajat, ci m-au ambiționat și mai mult pentru a obține nu orice loc, ci primul. Cu ajutorul lui Dumnezeu am trecut peste probele de selecție, mai apoi peste examenul de bacalaureat și în final examenul de admitere. Cu încredere și voință, toți putem ajunge unde ne dorim!”, a declarat Emilia, într-un material de promovare al Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia.

Felicitări, Emilia, pentru tot ce ai realizat până acum, îți dorim mult succes în continuare!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5