Regal de colinde tradiționale susținut de Corala Armonia, la Biserica Sfântul Nicolae din Sângeorz-Băi

Biserica Sfântul Nicolae din Sângeorz-Băi a fost gazda unui regal de colinde tradiționale susținut de Corala Armonia din Constanța. Alături de credincioșii din Sângeorz-Băi, preotul paroh Dacian Șanta și de primarul Cătălin Bota și viceprimarul Cătălin Pop, au fost președintele Consiliului Județean - Emil Radu Moldovan, deputatul Bogdan Ivan, subprefectul Ioan Zăgrean.
"Alături de credincioșii care au umplut lăcașul de cult, am avut parte de un concert plin de emoție care ne-a insuflat atmosfera Crăciunului, iar fiecare colindă ne-a încălzit sufletul de bucuria vestirii nașterii Pruncului Iisus Hristos. Felicitări, părinte Șanta Dacian Dumitru, pentru munca pe care o faceți și pentru grija pe care le-o purtați credincioșilor, dar și pentru cadoul special pe care l-ați oferit enoriașilor, acest spectaculos concert de colinde. Vă doresc, dragii mei, Sărbători de iarnă binecuvântate alături de cei dragi, pace și bucurie sufletească, iar în seara de Crăciun să-l primiți pe Iisus Hristos, în mijlocul vostru!", a transmis pre;edintele Moldovan.
"În Parohia Ortodoxă Sângeorz-Băi, la Biserica “Sfântul Ierarh Nicolae”, colindele tradiționale au răsunat îngeresc pentru toți credincioșii prezenți.
Preotul, Șanta Dacian Dumitru, ne-a adus celor prezenți, un dar de suflet, un concert de colinde susținut de Corala Armonia din Constanța.
ÎPS arhiepiscop și mitropolit Bartolomeu Anania spunea despre colindători că sunt„teofori”, adică „purtătorii de Dumnezeu”.
Vă îndemn pe toți să colindați venirea pe lume a Pruncului Iisus Hristos, cel născut în ieslea Betleemului pentru Mântuirea lumii, să lăudați și să preamăriți Sărbătorile care vin și să nu uităm că mântuirea este o datorie singulară pentru care trebuie să ne rugăm și să nădăjduim neîncetat!", a fost mesajul subprefectului Ioan Zăgrean.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5