Reborn Christmas Show - spectacol caritabil dedicat copiilor cu CES

            În data de 22 decembrie 2022 la Centrul Cultural Dacia, de la ora 17:00 are loc spectacolul caritabil Reborn Christmas Show, dedicat copiilor cu cerințe educaționale speciale din cadrul proiectului “Avion cu motor, ia-mă și pe mine-n zbor!”.

Acest spectacol are scopul de a aduce un zâmbet pe fata copiilor la care Moș Crăciun nu ajunge.

Reborn Christmas Show este la cea de-a șasea editie, un spectacol inedit de Street Dance și Breaking, marca Reborn Dance Studio.

Cu această ocazie ne dorim să aducem magia Crăciunului în sufletele spectatorilor, dar și a copiilor cu CES care vor dansa pentru prima dată pe o scenă.

Spectacolul va fi unul plin de culoare, iar scena va fi vizitată de cele mai îndrăgite personaje de poveste precum Moș Crăciun, Crăciunițele, elfii, Grinch, renii, dar și multi alții.

Magda Suciu, fostă membră a școlii de dans Reborn Dance Studio și participantă la "Vocea României" va încălzi sufletele spectatorilor cu vocea sa în cadrul spectacolului.

Intrarea este pe bază de donații, în limita locurilor disponibile.

Toate donațiile primite vor merge spre nevoile arzătoare a celor 20 de copii cu CES, de la Centrul Școlar de Educație Incluzivă nr.2, Bistrița.

Vă așteptăm cu mic cu mare, la Reborn Christmas Show, să descoperiți pasiunea, munca și talentul din marea familie Reborn, dar și sa ne unim sufletele în a face o faptă bună acum, în preajma sărbătorilor!

Evenimentul este organizat în parteneriat cu sprijinul Consiliului Județean Bistrița – Năsăud și a Centrului Județean pentru Cultură, Bistrița-Năsăud.

Mai multe informații despre eveniment găsiți pe pagina de facebook a școlii de dans Reborn:  https://www.facebook.com/rebornbistrita

Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/662004895575271

Proiectul “Avion cu motor, ia-mă și pe mine-n zbor” este derulat de Asociația Reborn Bistrița și finanțat prin programul În Stare de Bine (www.instaredebine.ro) susținut de Kaufland România și implementat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile.

Reborn Dance Studio este o asociație de tineret, care de 15 ani se implică activ în dezvoltarea comunității locale a tinerilor din orașul Bistrița, prin implicarea lor în activități de petrecere a timpului liber precum: cursuri de Street Dance și Breaking, tabere, workshop-uri, spectacole și concursuri atât locale cât și naționale, puse la dispoziția acestora.

Dora Pralea – Manager General și Coregraf Reborn Dance Studio, Manager proiect Avion cu motor, ia-mă și pe mine-n zbor!

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5