PSD e gata de guvernare! Top 10 măsuri urgente!

PSD e gata de guvernare!
PSD a câștigat alegerile, prin urmare își asumă hotărât responsabilitatea de a forma un guvern care să scoată țara din profunda criză sanitară și economică în care a aruncat-o guvernarea haotică a Dreptei. PSD nu are nicio ezitare să își asume chiar și o guvernare minoritară. Avem un candidat clar de prim-ministru, avem un program de guvernare la cheie și avem competența dovedită prin performanțe pozitive în perioadele de guvernare a PSD.

Top 10 măsuri urgente pe care le va aplica guvernul PSD, din prima zi de guvernare:
Programe de testare masivă, pentru a depista persoanele infectate și pentru a întrerupe lanțul epidemiologic;
Întărirea capacității de răspuns a sistemului sanitar, prin profesionalizarea DSP și prin modificarea protocolului aberant, impus timp de 10 luni de guvernul Orban
Protecţia personalului medical care va asigura funcţionalitatea sistemului de sănătate și încurajarea producției de medicamente autohtone și de dispozitive medicale necesare pentru diagnosticarea și tratamentul COVID-19.
Deschiderea tuturor spitalelor, atât pentru bolnavii cronici cât și pentru bolnavii Covid 19. Reorganizarea spitalelor generale, amenajarea de circuite dedicate și paturi pentru pacienții COVID-19, inclusiv pentru terapie intensivă, precum și asigurarea asistenței medicale de rutină pentru pacienții cu boli cronice sau acute, acces fără întârziere la serviciile de sănătate în timpul pandemiei, prin testare rapidă la internare ori prezentare.
Dezvoltarea site-ului COVID-19 România şi a unui call center cu număr unic naţional şi dezvoltarea de aplicaţii informatice pentru comunicarea către utilizatori a situaţiei epidemiologie şi a urgenţelor la nivel naţional sau local, în timp real.
Creșterea veniturilor și a bunăstării populației prin introducerea de deduceri salariale, pentru salariații cu venituri mici și pentru cei cu copii în întreținere, soluție fără impact major asupra PIB dar care va aduce venituri suplimentare pentru peste 85% dintre salariați.
Dublarea alocațiilor și aplicarea legii pensiilor, măsuri care vor determina creșterea puterii de cumpărare și vor stimula puternic repornirea economiei.
Garantarea locurilor de muncă prin adoptarea urgentă unor scheme de ajutor de stat pentru crearea de slujbe și a unor programe care să susțină mediul de afaceri și să încurajeze angajările.
Redeschiderea piețelor în condiții de siguranță
Redeschiderea școlilor cu respectarea măsurilor de protecție sanitară, după modelul școlilor din întreaga Uniune Europeană

Guvernarea PSD este soluția bună pentru situația actuală din România!

Comentarii

08/12/20 17:27
Eugen

Îi gata gata !?! Nu-i chiar sigur dar poate peste patru ani !

08/12/20 18:23
un cetatean

Ati mai defilat cu un program de guvernare pe care l-ati ignorat cand v-ati aflat cu sacii in caruta. Probabil ca aceiasi profesionisti multidisciplinari, ca cei de odinioara -Valcov,Dragnea,Badalau,Orlando,Viorica- care-au preluat directivele lui Dragnea, veniti si promiteti si luna de pe cer. Se vede clar ca sunteti paraleli cu economia reala, dar plini de ifose si texte!
Nu poti promite bunastare de nicuin fel pana nu insanatosesti economia distrusa de amatori si politruci care ne sufoca de 30 de ani.
Copacul cu promisiuni s-a uscat de mult, doar voi nu ati observat!

08/12/20 18:58
un cetatean

Si despre desfiintarea pensiilor speciale nimic, nimic? Ati mai construit 8 spitale regionale cat ati guvernat, si uite ce bine sunt tratati cetatenii romani in ele!
Va curge lapte si miere pentru clientela de partid, exact ca si pana acuma!

10/12/20 10:46
cititor

Prosti ( imi cer scuze... de expresie ... ) sunt cei care de fapt au castigat alegerile si anume cei de la USR-PLUS si UDMR... fara de care nimeni, dar absolut nimeni nu va putea guverna, daca nu-si revendica functia de premier si de sef al camerei deputatilor ori senatului , asa... sa-i invete minte pe cei de la PSd si PNL... sa stie ca NU EI SUNT DUMNEZEU IN ACEASTA TZARA !

10/12/20 13:30
ZOLIKA

Toate gunoaiele, așa-zise de dreapta,se dau elitele acestei țări.Doamne, ce păcate am făcut de ne bați cu asemenea bidigănii spurcate?

11/12/20 10:32
carcotas

Doomnilor PSD-isti, propuneti-l pe domnul Ciolos prim-ministru si dmnul Barna sef al camerei deputatilor ... si USR-PLU - istii vor vota cu voi , ca astia sunt de stanga nu de dreapta capitalisto-terorista ! Luati-va voi camera senatului, Parlamentul... si ministerle importante ... Voi, cu acestia si cu AUR... puteti guverna foarte bine . Daca nu veti face asta, veti deveni istorie... , ptr ca Fuhrerul ( adica seful... in limba germana ... sa nu intelegeti altceva ) PNL-ului nu va pune prim-ministru de la voi in vecii vecilor , amin ! ! !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5