Proiect de suflet pentru copiii din Budacu de Jos! Acces gratuit la antrenamente de fotbal, pentru bucuria de a fi împreună!

În aceste vremuri de distanţare fizică şi socială invocată atât de des, Primăria Budacu de Jos a găsit o modalitate de a-i aduce aproape măcar pe copiii comunei. Este „un nou proiect care să aducă bucurie, speranţă, vise împlinite, prietenii, sănătate şi, de ce nu performanţă pentru copii”, ne explică primarul Florin-Sandu Simionca.

În fapt, deoarece la Budacu de Jos există o infrastructură sportivă modernă, şi anume sala de sport din localitate şi  baza sportivăterenul sintetic din localitatea Jelna – a fost demarat un proiect nou, sub sloganul Educaţia copiilor prin sport.

Astfel, a fost stabilită o colaborare cu un antrenor de fotbal, prof. Sandu Borş, care-i va sprijini şi îndruma pe copiii comunei, ajutându-i să se dezvolte armonios.

„Antrenamentele vor fi programate în funcţie de vârsta solicitanţilor, astfel încât toţi copiii să-şi poată valorifica resursele sportive. Bineînţeles că totul se va face cu zâmbetul pe buze, urmărindu-se atât dezvoltarea fizică a copiilor cât şi stabilirea relaţiilor interumane (mai ales acum, în această perioadă!). Antrenamentele au început duminică, 13 decembrie, pe terenul sintetic din localitatea Jelna. Ulterior, în funcţie de starea vremii şi eventualele restricţii impuse de autorităţile centrale, antrenamentele se pot desfăşura şi în sala de sport din Budacu de Jos.

Precizăm faptul că această activitate este gratuită, astfel încât nu presupune costuri pentru părinţi (cu excepţia echipamentului individual).

Menţionăm că vor fi respectate măsurile impuse de autorităţi, atât în ceea ce priveşte accesul tinerilor sportivi pe terenul de fotbal, cât şi al părinţilor”, precizează primarul Florin Sandu Simionca.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5