Primarul Ioan Turc: Cererile pentru tichete sociale se pot depune din 14 martie! Cine sunt beneficiarii

În cadrul programului “Alimente și medicamente”, iniţiat în 2021, se pot depune cereri de acordare a tichetelor sociale și pentru anul acesta, începând cu data de 14 martie, zilnic între orele 8.00 și 16.00, la Centrul de zi pentru persoane vârstnice situat pe strada Octavian Goga, nr. 2A, anunţă primarul Ioan Turc.

Programul social are ca beneficiari persoane cu handicap accentuat, neinstituționalizate, care nu au alte venituri; pensionari (pensionari de drept, beneficiari de pensii de invaliditate sau de urmaș, indiferent de vârstă), ale căror venituri nete lunare sunt de până la 1200 lei, inclusiv; persoanele cu vârsta peste 65 de ani, care nu realizează nici un fel de venit.

Pentru acordarea dreptului la prestații sociale sub formă de tichete sociale în vederea achiziţionării de produse alimentare, respectiv medicamente, fiecare persoană singură cu domiciliul în municipiul Bistrița care se încadrează în program va depune cererea și declarația pe proprie răspundere; actul de identitate în copie (opțional); declarație pe proprie răspundere olografă pentru cei care nu realizează venituri.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5