Primăria Sângeorz Băi: Şantierele sunt în plină desfășurare, unele obiective fiind tot mai aproape de finalitate

Primarul Cătălin Bota, alături de viceprimarul Cristian Pop, specialişti din cadrul Primăriei Sângeorz Băi au evaluat stadiul lucrărilor de investiții de pe raza oraşului. .
"Pe Cormaia se lucrează cu spor la noua clădire a Școlii Gimnaziale și la sala de sport din vecinătatea acesteia, în locul unde nu demult se afla vechea clădire în care elevii de pe Cormaia și-au desfășurat activitatea școlară în condiții pe care nu vrem să le mai amintim.
De asemenea, străzile de pe Podurile Mari și Podurile Mici sunt în plin șantier, se lucrează la racorduri de apă și canalizare, pregătindu-se apoi pentru asfaltare.
Orașul nostru mișcă în toate colțurile, șantierele sunt în plină desfășurare, unele obiective fiind tot mai aproape de finalitate printre care enumerăm și reabilitarea școlilor mult așteptate de elevi, părinți și cadre didactice, cu speranța că anul viitor școlar îi va prinde într-un cadru de învățământ nou, cu totul altfel, în condiții normale și bine meritate", transmite administraţia sângeorzeană, pe pagina de facebook a instituţiei.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5