PNL a deschis lista internă pentru parlamentare. Robert Sighiartău şi Ioan Turc îşi vor depune candidatura

Preşedintele PNL Bistriţa-Năsăud, Robert Sighiartău, a anunţat că formaţiunea îşi propune să îşi menţină targetul pentru anunţarea listei la alegerile parlamentare în data de 5 septembrie.

         „Sperăm ca până în data de 5 septembrie să avem această listă. Noi deja am deschis în interiorul partidului această sesiune de depunere a candidaturilor şi bineînţeles că, în primul rând, obiectivul nostru este de a avea pe acea listă oameni integri, oameni pregătiţi, care să fie exponenţi ai cetăţenilor din Bistriţa-Năsăud în Parlamentul României”, a menţionat Sighiartău.

         Întrebat dacă îşi va depune candidatura la nivel intern, Robert Sighiartău a  dat un răspuns pozitiv, în sensul că va intra în cursa internă, la fel şi noul lider PNL Bistriţa, Ioan Turc.

         „Am spus foarte clar de la bun început că eu nu exclud o candidatură la Parlamentul României, dar nu putem fi siguri pentru că suntem un partid democrat, care lucreză după un for democratic. În momentul în care vom avea o listă, se va supune votului în Biroul Permanent Judeţean”, a spus Robert Sighiartău, în timp ce Ioan Turc a precizat

că îşi va depune candidatura „cu siguranţă”.

         În ceea ce priveşte anumite supărări ale unor oameni din partid ca urmare a necooptării lor în noul Birou Permanent Judeţean, Robert Sighiartău a explicat că din această structură fac parte doar o parte dintre membrii PNL. 

         „Asta nu înseamnă că nu-i avem în vederea construcţiei alegerilor parlamentare sau în vederea construirii unui partid puternic pentru următorii patru ani. Poate au fost anumite supărări, dar nu supărări foarte mari care să creeze tulburări în PNL”, a concluzionat preşedintele PNL BN.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5