Nuntă mare în showbiz ! Oana Matei, Emilian Coruţi şi Ionuţ Jarda, la petrecere ! Naşi: Nea Marin şi Călin Crişan

Nuntă mare în showbiz cu peste 1200 de invitaţi şi naşi - Nea Marin şi artistul Călin Crişan. O nuntă de poveste în care mire a fost Vasilică Gojda, cunoscutul ceteraş de la „Românii au talent”, iar mireasă tânăra interpretă Amalia Ursu. Cererea în căsătorie a avut loc la Londra, unde Vasilică i-a oferit un inel de logodnă iubitei lui.
Nunta a început încă de miercuri cu starea civilă, care a avut loc în comuna Moisei, iar joi a avut loc cununia religioasă la Biserica din Moisei şi nunta la Casa de Petreceri a moroşenilor din Onceşti. Petrecerea continuă şi azi cu un ospăţ în aceeaşi locaţie. Vasilică şi Amalia au o nuntă cu adevărat moroşănească, respectând tradiţiile din zonă, pe lângă toate ritualurile specifice nunţii nelipsind nici bucatele tradiţionale, iar cântăreţii celebri au întreţinut atmosfera la petrecere. Printre invitaţi s-au numărat Oana Roman, Liviu Vârciu, Cristian Sabbach, Andra, Pepe. Din judeţul nostru au fost prezenţi la petrecere ceteraşul Emilian Coruţi, interpreta Oana Matei, şi starostele Ionuţ Jarda, care au făcut şi ei impresie bună la nuntă, dar s-au şi distrat alături de colegii artişti. Dintre aceştia îi amintim şi pe saxofonistul Dorinel Puia, violonistul Radu Ciprian, soliştii Rodica Olar, Ancuţa Anghel.
Vasilică Godja a devenit celebru în România cântând în tot felul de ipostaze, inclusiv căţărat la 3000 m înălţime. Bucuria este cu atât mai mare cu cât mireasa este însărcinată în trei luni şi urmează să-i dăruiască o fiică artistului.
La dorim tinerilor artişti casă de piatră, sănătate, să se bucure de venirea pe lume a micului îngeraş şi cariera artistică să fie una strălucitoare.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5