Nuntă ca-n poveşti pentru starostele Grigore Turșan și Mădălina ! Cei mai de vază naşi şi muzică pe măsură, cu Georgiana Lobonţ !

Nuntă ca-n poveşti pentru starostele Grigore Turșan și aleasa inimii lui, Mădălina ! La început de septembrie la Mărișelu, învăţătorul Grigore Turșan și Mădălina Moruțan au spus DA în fața ofițerului stării civile, primarul Horea Petruț, de altfel și nașul tinerei perechi, în frumoasele costume populare, cu o mică petrecere la Crama Jelna.
Acum a venit ziua cea mare a nunţii, a jurămintelor de iubire în faţa lui Dumnezeu, cununia religioasă fiind la Biserica Ortodoxă Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril din Fântânele. Alături de tânăra pereche au fost părinții George și Mariana Turșan și Flaviu și Corina Moruțan și nașii de cununie, familia directorului Școlii Gimnaziale Mărișelu - George și Veronica Ignat, familia primarului din Mărișelu - Horea-Călin și Cristina Petruț, familia preotului paroh de la Matei - Sergiu-Simion și Georgeta Balint și familia Vlăduț și Lucia Platon.
Petrecerea cu sute de invitați are loc la Restaurantul Divina Events din Mijlocenii Bârgăului. Și pentru că Grigore a fost staroste la sute de nunți tocmai pentru a puncta partea tradițională au fost alături de ei jucăuşii de la Nunta Zamfierei, coordonaţi de primarul Traian Simionca. Iar atmosfera este întreţinută de Georgiana Lobonţ şi de orcehestra ei.
Cotidianul Răsunetul urează mirilor Casă de piatră, binecuvântată cu sănătate și dragoste, armonie, înțelegere și răbdare, iar zilele care vor veni să fie fiecare în parte un capitol frumos din viața lor !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5