Mitropolitul Andrei la botezul micuţei Daria Maria, binecuvântarea casei părintelui din Posmuş. Oana Matei a cântat la petrecere !

Sărbătoare în familia părintelui Lărgean Marin Menuţ din Posmuş şi a preotesei Camelia la venirea pe lume a micuţului îngeraş, Daria Maria. Fiica părintelui a fost botezată în biserica din Posmuş, în prezenţa credincioşilor, dar şi a unui sobor numeros de preoţi de către mitropolitul Andrei. După săvârşirea Tainei Sfântului Botez şi a încreştinării, a urmat un cuvânt de învăţătură a înaltului ierarh. Printre cei care au participat la botez a fost şi diaconul Claudiu Grama, dar şi părintele duhovnic Siluan şi maica stareţă Veronica de la Mănăstirea Dobric.
Petrecerea ce a avut loc la unul dintre cele mai selecte restaurante a fost una deosebită, cei 200 de invitaţi bucurându-se de muzica adusă de îndrăgiţii Oana Matei şi Emilian Coruţi.
Urăm micuţei Daria Maria bun venit pe lume, să crească mare, într-o lume bună, înconjurată de dragostea părinţilor, iar drumul ei să fie mereu păzit de îngeri.
La mulţi ani!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5