Mihai Berbunschi, managerul interimar, are o experienţă de 20 de ani la Palatul Culturii

Începând cu luna ianuarie, Mihai Berbunschi este manager interimar la Palatul Culturii din Bistriţa, acolo unde a fost şef Serviciu programe culturale. Pe 1 martie, se împlinesc 20 de ani de când Mihai Berbunschi se află la Palatul Culturii, acolo unde a coordonat activităţi culturale şi administrative ale departamentelor de specialitate. În acelaşi timp a făcut parte din echipa de implementare a unor proiecte europene de amploare.
Absolvent al Universităţii „Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca, Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării, Mihai Berbunschi deţine atestat profesional de analist programator, informatician, diplome de merit în domenii artă și sport, atestat vorbitor limba engleză, diplomă absolvire colegiu – funcționar, diplomă licență facultate – studii administrative, funcționar superior în administrație publică (4 ani), atestat formator, certificat Manager al organizației culturale.
De-a lungul timpului şi-a dovedit spiritul de iniţiativă, abilitate de coordonare și lucru în echipă. Capacitatea organizatorică bună, formată şi dezvoltată în cadrul studiilor și a activităților de formare şi perfecționare profesională, abilități dobândite în urma experienței profesionale de organizare și coordonare a evenimentelor de amploare, relațiile de colaborare cu parteneri naționali și internaționali, l-au recomandat să conducă Palatul Culturii, cunoscând foarte bine instituţia în care a reuşit să-şi contureze un profil cultural.

Comentarii

18/01/21 18:53
un cititor

Mai sunt și alți candidați pentru Palatul Culturii? Cum îi putem cunoaște? Un singur candidat pentru funcția de șef nu sună prea bine.

19/01/21 08:35
Victor Știr

Este cel mai calificat pentru conducerea Centrului Cultural Municipal ,,George Coșbuc”.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5