Max, voluntarul din Anglia care completează cu succes echipa de paramedici SMURD din Bistriţa

”Am terminat liceul City of Bristol College din Bristol (Anglia), iar formarea ca voluntar a fost la Uniformed Public Services, pe ramura serviciilor de urgență.
Am fost voluntar la serviciul de ambulanță “South Western Ambulance Services”, între anii 2017 și 2018 și am reușit să acumulez 984 ore de voluntariat, participând la intervenții și activând pe diferite autospeciale în cadrul stației din Bristol (Bristol Ambulance Station SWASFT).
Din 1 Decembrie 2019 sunt voluntar la I.S.U Bistrița și particip la intervenții cu pompierii bistrițeni în timpul liber.”
Aceasta este pe scurt povestea lui Max - Sorobetea Ionuț-Maximilian, tânăr la aproape 20 de ani din localitatea Dumitra, voluntar format și în cadrul programului ”Salvator din Pasiune”, organizat de pompierii bistrițeni.
Entuziasmul cu care își descrie pasiunea este pur și simplu copleșitor. În funcție de nevoia unității și de disponibilitatea lui, completează echipa de paramedici a echipajului de prim ajutor SMURD din Detașamentul de Pompieri Bistrița. Indiferent de ce profesie va alege pe viitor, salvator profesionist sau voluntar, suntem siguri că ne vom putea baza mult timp pe priceperea și curajul pe care le arată constant.

Comentarii

27/01/21 19:27
Viorelia

Felicitări, Ionuț! Suntem mândrii de tine!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5