La început de primăvară, sute de bistriţeni se bucură de zăpadă pe Pârtia Cocoş

În acest sfârşit de săptămână, sute de bistriţeni au luat cu asalt Pârtia Cocoş, pentru a schia, a se bucura de zăpadă şi mişcare în aer liber. Numai sâmbătă, au fost achiziţionate peste 800  de tichete de acces la instalaţia de cablu, însă şi numărul celor care au stat pe margine, la un pahar de ceai sau de vin fiert a fost pe măsură. În plus, nu toţi cei care schiază folosesc şi instalaţia de transport.

"Bucurie mare azi pe pârtia Cocoș, la Bistrița! Iubitorii sportului în aer liber sunt foarte încantați de felul in care arată pârtia noastră, impresiile culese “în direct “ fiind excelente ! De acum și la Bistrița ne vom putea bucura iarna de natură și mișcare, oferind copiilor noștri o variantă sănătoasă de petrecere a timpului liber ! Sunt sigur că părinții apreciază această oportunitate, sunt sigur că o vom folosi cu toții la maxim ! Să aveți o duminică frumoasă și plină de bucurii în aer curat" a declarat viceprimarul Cristian Niculae. 

         Un tichet pentru întreaga zi costă 30 de lei pentru adulți, 20 de lei pentru persoanele peste 65 de ani și între 14 – 18 ani, 10 lei pentru copiii sub 14 ani. Costul tichetului doar pentru perioada în care funcționează instalația de iluminat nocturn (orele 18.00 – 21.00) este de 20 de lei, indiferent de vârsta persoanelor care doresc să intre pe pârtie.

         Operatorul serviciilor de transport în comun S.C. Transmixt S.A. pune la dispoziţia celor interesaţi curse regulate pe traseul Staţia nr. 55 (Unirea nr. 254) – Staţia Pârtie „Cocoş” şi retur. Preţul unei călătorii este de 1,80 lei.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5