La Beclean,

La 54 ani de la absolvire, doar 11 prezenţi

După 54 de ani de la absolvirea liceului din Beclean, promoţia anului 1964 şi-a dat întâlnire la începutul lunii iunie, în incinta unităţii de învăţământ. Din cei 65 de absolvenţi au răspuns prezent doar 11: Cotuţiu Felicia, Călugăru Ana, Balazs Ileana, Măierean Floarea, Oltean-Florea Amalia, Chira Ioan, Boroş Ştefan, Săsărman Ionel, Pop Grigore, Cupşa Mircea şi Săsărman Traian.

          Unii au trecut în lumea veşniciei, alţii au devenit dascălii nepoţilor şi strănepoţilor, iar o parte dintre ei şi-au motivat absenţa din pricina „bătrâneţii”. Întâlnirea a fost şi de astă dată emoţionantă, cu evocări din anii liceului, cu peripeţiile de-a lungul anilor, cu împlinirile şi bucuriile, dar şi cu optimismul ce-i caracterizează pe beclenarii anului 1964. În 2019, la a 55-a aniversare de la absolvire, suntem pregătiţi să ne întâlnim într-un număr mai mare, spre a evoca fiecare în parte realizările, împlinirile pe care le-am obţinut în toată această perioadă.

Comentarii

04/06/18 13:07

offf..viata asta..

09/10/19 12:51

Ulei CBD format din cele mai bune ingrediente organice de la 3 la 20% cu mai pu?in de 0,2% THC. Toate produsele noastre sunt certificate organic cu o gama completa de canabinoizi ?i terpene.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5