Intervenţii ale echipelor Aquabis la magistrala de aop care traversează municipiul Bistriţa!

Comunicat de presă

Vineri, 24 iunie 2022, echipele Aquabis au început lucrările de remediere a unor avarii identificate pe rețeaua de aducțiune a apei DN 600. Sâmbătă și duminică au continuat lucrările pe str. Industriei astfel încât reluarea furnizării apei să aibă loc cât mai repede.
Astăzi, echipele au revenit în zonă la prima oră pentru remedierea unei noi avarii. Prin urmare, în funcție de amploarea situației regăsite în teren, există posibilitatea de sistare a furnizării apei în zonele aferente tronsonului afectat până la finalizarea intervenției.
Menționăm că deprecierea parametrilor calitativi ai apei resimțită și pe durata zilelor de weekend în mai multe zone ale orașului se datorează faptului că tronsonul afectat face parte din magistrala principală care traversează municipiul.
Vă asigurăm că echipele noastre vor interveni cu promptitudine pentru remedierea avariilor în cel mai scurt timp și, în funcție de complexitatea situației din teren, vom reveni cu noi informații legate de evoluția lucrărilor.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5