( Foto) Câtă fericire ! Al doilea prinţ a venit, azi, în familia artiştilor Oana Matei şi Emilian Coruţi

Primul selfie cu al doilea îngeraş ce a venit azi pe lume în familia artiştilor Oana Matei şi Emilian Coruţi. Bucurie este şi pentru bunici, dar şi pentru frăţiorul de un an, Damian Petru, cei doi vor creşte împreună, ca doi prinţi în grădina artiştilor.
"Astăzi a venit pe lume cel de-al doilea puiuț al nostru Emilian Marian !!! tot cu nota 10 la naștere. Felicitări mami Oana !!! Ești o scumpă și puternică totodată!Te iubim mult !!! Mulțumim Bunului Dumnezeu pentru Binecuvântare Suntem fericiți și împliniți" este mesajul transmis de Emilian Coruţi, fericitul tătic al unui băieţel ce îi poartă numele.
Ce nume frumos şi ce bebeluş simpatic, de nota 10 !
Urăm micuţului Emilian Marian să crească mare, într-o lume frumoasă, să aibă o viaţă cu mii de realizări, să fie mereu protejat şi iubit de cei ce-l înconjoară, iar cântecul popular să-i legene copilăria alături de cea a fratelui Damian Petru, care se pare că deja cântă prin casă. La mulţi ani, frumoşi copii!
....................................
Oana Matei şi-a unit destinul cu violonistul Emilian Coruţi, colegul de la Ansamblul profesionist „Dor Românesc”, în februarie 2017. Cerută de soţie chiar de ziua ei de naştere, în septembrie, cu un mesaj aşezat pe un tort, aceasta este dintre cele mai frumoase mirese ale folclorului românesc. Starea civilă a fost programată la Primăria Năsăud. De aici, cei doi soţi au fost conduşi la altar pentru a-şi jura credinţă în faţa lui Dumnezeu, în cadrul cununiei religioase, la Catedrala „Sfântul Nicolae” din Năsăud.
Naşi ai acestei frumoase perechi sunt îndrăgiţii interpreţi ai cântecului popular Alexandru Pugna, secretar de stat la Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale, alături de soţia Eugenia, Ovidiu Purdea Someş şi soţia Rodica, Ioan Dordoi şi soţia Angelica, Florentina şi Petre Giurgi. A urmat o petrecere ca-n basme la restaurantul Giulia din Bistriţa. Matilda Pascal Cojocăriţa şi Ştefan Cigu, Nicu Cioanca, Cristina Retegan, Lenuţa Filipoi, Cristina Scurtu, Susana Vlad, Năstăcuţa Iuga, Paul Ban, Adina Băieşiu, Ionela Moruţan, Ioneţa Lechinţan, Larisa Bozbici, Raul Turda, Nelu Cucură, dar şi colegii din orchestră în frunte cu Anghel Urs şi mulţi alţii au onorat mirii. Printre nuntaşi s-au aflat şi preşedintele Consiliului Judeţean – Emil Radu Moldovan, purtătorul de cuvânt al CJ – Bogdan Ivan, alte oficialităţi din judeţ.
Binecuvântarea mesei a fost făcută de către renumitul Cristian Pomohaci, venit în haină proeţească la eveniment.Renumitul tenor Ştefan Pop a făvut o surpriză plăcută colegului lui de liceu, susţinând un recital internaţional
..........
În iulie anul trecut, Damian Petru, a fost botezat creştineşte. La fericitul eveniment participă membrii familiei, dar şi mulţime de artişti, alături de celebri naşi, la perechile de artişti de la nunta părinţilor Alexandru şi Jeni Pugna, Florentina şi Petre Giurgi, Ovidiu şi Rodica Purdea Someş, Ioan şi Angelica Dordoi adăugându-se tenorul Ştefan Pop şi familia preotului Paul şi Irina Gavriloaie.
Dar, să lăsăm pe Damian să vă vorbească despre importantul eveniment din viaţa lui: „Sunt cel mai frumos dar pe care Dumnezeu l-a făcut părinţilor mei şi mă numesc Damian Petru. Doresc să vă cunosc şi să vă invit împreună cu mama şi tata, Oana şi Emilian Coruţi, la botezul meu... la Biserica Ortodoxă Sfânta Treime din Bistriţa, unde mă vor ţine în braţe naşii mei... Şi la petrecerea pe care o dau în cinstea mea la Restaurantul Grădina Edenului”. La biserică micuţul şi părinţii, la fel şi naşii, au fost în costume populare. Mitropolitul Andrei l-a binecuvântat pe micuţul îngeraş, alături de un sobor de preoţi.
Atmosfera de la petrecerea ce are loc la noul restaurant bistreiţean este întreținută de prestigioasa formație Master Music, nimeni alții decât îndrăgitul saxofonist Dorinel Puia, violonistul Boby Nergheș și Cladiu Gabriel la clapă. Printre nuntaţi se află Vlăduța Lupău, Ionuţ Jarda, Ionut de la Mureș, Danut Pop, Georgiana Lobonț, Andrada Bârsăuan, Codrut Cioarec, Adina Băieșiu, Florin Vos, Lorena Florentin de la Turda, Lenuta Filipoi, Dorina Hoza, Mirela Petruş, Cristina Retegan, Larisa Bozbici.
Urăm micuţului Damian Petru o viaţă frumoasă, păzită de îngeri, cu sănătate şi bucurii, alături de părinţii lui şi de bunici.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5