Felicitări! Ruxandra Georgiana Barna, de la CN „Liviu Rebreanu”, 10 şi la Bac, şi la Evaluarea Naţională: Reţeta e perseverenţa şi încrederea că poţi depăşi orice îţi stă în cale!

Ruxandra Georgiana Barna este singura absolventă de la Colegiul Naţional „Liviu Rebreanu” care a obţinut media 10 la examenul de Bacalaureat. Eleva a avut nota 10 atât la Limba şi literatura română, cât şi la Matematică şi Informatică. Interesant este că Ruxandra a avut aceeaşi medie şi la Evaluarea Naţională, fiind singura din judeţ cu media 10, acum patru ani, iar reţeta a repetat-o şi nu a dat greş.

          „Reţeta este aceeaşi de la Evaluarea Naţională: perseverenţa şi încrederea că poţi depăşi orice îţi stă în cale, să nu te apleci în faţa obstacolelor ce apar în cale şi să nu te opreşti”, ne-a dezvăluit Ruxandra Barna.

          Chiar dacă a absolvit specializarea Matematică-Informatică, Ruxandra va urma Facultatea de Litere de la Universitatea „Babeş-Bolyai” Cluj-Napoca. Spre surprinderea noastră, poate şi a părinţilor şi a prietenilor, îşi doreşte să devină profesoară de Limba şi literatura română şi de Engleză şi nu neapărat IT-istă.. „Mi-a plăcut ce am studiat şi în liceu dar am zis că am epuizat domeniul ştiinţelor reale. Vreau să fac în viaţă ceva mai feminin, ce ţine de comunicare şi-mi plac foarte mult şi copiii. În perioada următoare o să cochetez cu Clujul ca să mă obişnuiesc cu atmosfera de acolo. Vreau să ajung la spectacole, chiar la piesa „O scrisoare pierdută”, care a fost şi la Bac. Va fi o perioadă de relaxare”, ne-a spus Ruxandra Barna.

         Felicitări vin din partea Colegiului Naţional Liviu Rebreanu, prin directorul Monica Halaszi, pentru media 10, pentru renumele adus prestigioasei şcoli prin această performanţă.  O felicităm pentru această performanţă, îi dorim succes în cariera pentru care va opta. Suntem siguri că va avea un drum frumos, pentru că ştie ce înseamnă muncă, perseverenţa, dar şi dragul de frumos şi de oameni. 

Comentarii

27/06/22 13:24
Barna Ana Georgeta

Felicitari,meriti acest rezultat din plin.Un drum frumos ,cu multe impliniri si realizari in continuare.Parintii.

27/06/22 14:57
Leon Pintea

Draga Ruxi , felicitari pentru reusita! (Aproape) aceleasi felicitari le merita si parintii tai dragi , Geta si Gicu , care ti-au fost mereu alaturi. Iti doresc multa sanatate , impliniri si mult noroc in viata.

27/06/22 20:07
George

Mereu o sa fie nevoie de personal la Kaufland!

Bafta!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5